hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Boris J. Bonfils" <...@bording.dk>
Subject SV: null response stream when posting using https
Date Fri, 23 May 2003 14:53:04 GMT
Great! That did the trick.

Thanks alot.

/Boris

-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Kalnichevski, Oleg [mailto:oleg.kalnichevski@bearingpoint.com]
Sendt: 23. maj 2003 16:23
Til: Commons HttpClient Project
Emne: RE: null response stream when posting using https


Boris,
Just upgrade to the most recent nightly build and see if the problem still
persists.

http://cvs.apache.org/builds/jakarta-commons/nightly/commons-httpclient/

Oleg

-----Original Message-----
From: Ortwin Gl├╝ck [mailto:ortwin.glueck@nose.ch]
Sent: Friday, May 23, 2003 16:19
To: Commons HttpClient Project
Subject: Re: null response stream when posting using https


I just wonder which version of HttpClient are you using.

Boris J. Bonfils wrote:
> I'm trying to get your cool httpclient to work against a tomcat v. 4.06. 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:
commons-httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail:
commons-httpclient-dev-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail:
commons-httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail:
commons-httpclient-dev-help@jakarta.apache.org

Mime
View raw message