hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 19226] - NTLM authentication failed due to closing of connection
Date Thu, 01 May 2003 16:22:18 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19226>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19226

NTLM authentication failed due to closing of connection

bin.chen@sabre-holdings.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|FIXED                       |



------- Additional Comments From bin.chen@sabre-holdings.com  2003-05-01 16:22 -------
New problem:

My NTLM proxy does not like using the same connection between first "CONNECT" 
and the subsequent "CONNECT" with type-1 message.  The issue was created in 
v1.140.  Below is part of the diff between v1.140 and v1.139 that caused 
problem.  I tried to change it back to the way in v1.139, it worked.  I will 
attach logs for both working and non-working tries.

diff -u -r1.139 -r1.140
...
         if (httpVersion.equals("HTTP/1.0")) {
-            http11 = false;
+            if (!proxied) {
+                http11 = false;
+            }
         } else if (httpVersion.equals("HTTP/1.1")) {

Mime
View raw message