hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hoonmin Kim <hare...@gmail.com>
Subject Re: Question on backporting HBASE-17072, HBASE-16146 to branch-1.1
Date Thu, 06 Apr 2017 08:35:01 GMT
@Yu @Ted
Thank you for your replies.
(the second mail was sent by mistake. sorry :-( )

I decided to use in-house 1.1.5 build with HBASE-16146 patch.
(ThreadLocal issue is a blocker for my services actually)

Thank you again for your suggestion.

Regards,
Hoonmin

2017-04-06 5:02 GMT+09:00 Ted Yu <yuzhihong@gmail.com>:

> Did you see Yu's reply ?
>
> http://search-hadoop.com/m/HBase/YGbbd31K7kRz511
>
> On Tue, Apr 4, 2017 at 10:27 PM, Hoonmin Kim <harebox@gmail.com> wrote:
>
> > Hi.
> >
> > I'm running dozens of hbase-1.1.5 regionserver for several months.
> > But they start to show high CPU usages(40~90%) regularly.
> >
> > It looks like we're experiencing the same issues below:
> > - https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-16146
> > - https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-17072
> >
> > (see below for our case)
> > https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-17229?
> > focusedCommentId=15929582&page=com.atlassian.jira.
> > plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-15929582
> >
> > So, is there any plan to backport the patches to branch-1.1?
> > If not, can I backport them for myself? (I have no experience on
> > contribution actually :-( )
> >
> >
> > Thanks.
> > Hoonmin
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message