hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kumar r <kumarc...@gmail.com>
Subject Re: HBase rest service did not respond in a secure cluster
Date Tue, 11 Oct 2016 09:35:35 GMT
Hi Ted,

I have reused the same keytab set for HBase thrift server. Actually i
cannot access HBase from C# thrift client. So trying to setup HBase rest
service.

http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hbase-user/201610.mbox/%3CCAL8XniomQfHuXVrsXFG3gU0FBUdjd48WymtSb0o_dmMbL-KZsQ%40mail.gmail.com%3E

Thanks

On Tue, Oct 11, 2016 at 1:36 PM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:

> For the first config parameter, why is thrift.keytab there ?
>
> > On Oct 10, 2016, at 10:24 PM, kumar r <kumarccpp@gmail.com> wrote:
> >
> > Hi,
> >
> >
> > HBase Version 1.1.5
> > OS - Windows
> >
> > I have enabled HBase rest service with SSL and Proxy.
> >
> > When accessing HBase rest url,
> >
> > https://machine1:8082/ <https://machine1:8082/version/cluster>
> >
> > it returns nothing and keep on loading.
> >
> > <property>
> >  <name>hbase.rest.keytab.file</name>
> >  <value>thrift.keytab</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.kerberos.principal</name>
> >  <value>Principal</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.support.proxyuser</name>
> >  <value>true</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.authentication.type</name>
> >  <value>kerberos</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.authentication.kerberos.principal</name>
> >  <value>HTTP/_HOST@EXAMPLE.COM</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.authentication.kerberos.keytab</name>
> >  <value>http.keytab</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.ssl.enabled</name>
> >  <value>true</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.ssl.keystore.store</name>
> >  <value>keystore</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.ssl.keystore.password</name>
> >  <value>pass</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.ssl.keystore.keypassword</name>
> >  <value>keypass</value></property><property>
> >  <name>hbase.rest.port</name>
> >  <value>8082</value></property>
> >
> > After sometimes, logs shows
> >
> > Unavailable
> > org.apache.hadoop.hbase.client.RetriesExhaustedEception: Failed after
> > attempts=14, exceptions:
> > Mon Oct 10 12:55:21 IST 2016,
> > RpcRetryingCaller{globalStartTime=1476084308042, pause=1000,
> > retries=14}, org.apache.hadoop.hbase.MasterNotRunningException:
> > com.google.protobuf.ServiceException:
> > org.apache.hadoop.hbase.exceptions.ConnectionClosingException: Call to
> > machine2/192.168.60.4:60000 failed on local exception:
> > org.apache.hadoop.hbase.exceptions.ConnectionClosingException:
> > Connection to machine2/192.168.60.4:60000 is closing. Call id=66,
> > waitTime=13088
> >
> > Do i miss anything?
> >
> > Any help would be appreciated.
> >
> > Stackoverflow:
> > http://stackoverflow.com/questions/39952755/hbase-rest-
> service-did-not-respond-in-a-secure-cluster
> >
> >
> > Thanks,
> >
> > Kumar
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message