hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: No server address listed in hbase:meta for region SYSTEM.CATALOG
Date Thu, 28 Apr 2016 14:55:03 GMT
Here is sample scan output from a working cluster

 hbase:namespace,,1460756360000.acc7841bcbaca column=info:regioninfo,
timestamp=1460756360969, value={ENCODED =>
acc7841bcbacafacf336e48bb14794de, NAME => 'hbase:namespace,,14607
 facf336e48bb14794de.
56360000.acc7841bcbacafacf336e48bb14794de.', STARTKEY => '', ENDKEY => ''}
 hbase:namespace,,1460756360000.acc7841bcbaca column=info:seqnumDuringOpen,
timestamp=1461104489067, value=\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x0C
 facf336e48bb14794de.
 hbase:namespace,,1460756360000.acc7841bcbaca column=info:server,
timestamp=1461104489067, value=x.com:16020
 facf336e48bb14794de.
 hbase:namespace,,1460756360000.acc7841bcbaca column=info:serverstartcode,
timestamp=1461104489067, value=1461104478409

Note the info:server column.

How did you deploy hbase and Phoenix.

Mind pastebinning master log and meta server log ?

Cheers

On Thu, Apr 28, 2016 at 1:33 AM, Manisha Sethi <Manisha.Sethi@pb.com> wrote:

> Hi
>
> I have my hbase:meta table entries as :
> SYSTEM.CATALOG,,1461831992343.a6daf63bd column=info:regioninfo,
> timestamp=1461831993549, value={ENCODED =>
> a6daf63bde1f1456ca4acee228b8f5fe, NAME => 'SYSTEM
> e1f1456ca4acee228b8f5fe.
> .CATALOG,,1461831992343.a6daf63bde1f1456ca4acee228b8f5fe.', STARTKEY => '',
> ENDKEY => ''}
> hbase:namespace,,1461821579649.7edd6a09 column=info:regioninfo,
> timestamp=1461821581196, value={ENCODED =>
> 7edd6a099dc3612b7dafa52f380ac3e6, NAME => 'hbase:
> 9dc3612b7dafa52f380ac3e6.
>  namespace,,1461821579649.7edd6a099dc3612b7dafa52f380ac3e6.', STARTKEY =>
> '', ENDKEY => ''}
> hbase:namespace,,1461821579649.7edd6a09 column=info:seqnumDuringOpen,
> timestamp=1461831928239, value=\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x1C
> 9dc3612b7dafa52f380ac3e6.
>
> While I do scan 'SYSTEM.CATALOG' I get exception:
>
> No server address listed in hbase:meta for region
> SYSTEM.CATALOG,.............
>
> My aim is to connect to hbase throufh phoenix, but even hbase shell scan
> not working. I can see entries in meta table,, I tried flush and compact
> for meta also. But no progress...
>
> I am using Hbase 1.2
>
> Thanks
> Manisha Sethi
>
>
> ________________________________
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message