hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Qiang Tian <tian...@gmail.com>
Subject "mvn test -P runLargeTests" failed without any error
Date Wed, 15 Oct 2014 03:06:47 GMT
hi guys,
Do you know what is wrong? below is output:
do not see error under surefire-reports dir either.

thanks!

--------------
....   //ignored testcases
Running org.apache.hadoop.hbase.TestZooKeeper
Tests run: 10, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 87.321 sec

Results :

Tests run: 730, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 16

[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
[INFO] HBase ............................................. SUCCESS [  3.570
s]
[INFO] HBase - Common .................................... SUCCESS [01:07
min]
[INFO] HBase - Protocol .................................. SUCCESS [  0.173
s]
[INFO] HBase - Client .................................... SUCCESS [ 55.577
s]
[INFO] HBase - Hadoop Compatibility ...................... SUCCESS [  8.646
s]
[INFO] HBase - Hadoop Two Compatibility .................. SUCCESS [ 10.480
s]
[INFO] HBase - Prefix Tree ............................... SUCCESS [ 16.431
s]
[INFO] HBase - Server .................................... FAILURE [  02:57
h]
[INFO] HBase - Testing Util .............................. SKIPPED
[INFO] HBase - Thrift .................................... SKIPPED

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message