hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From alex kamil <alex.ka...@gmail.com>
Subject Re: phoenix setup issue
Date Mon, 12 May 2014 00:54:00 GMT
looks similar to this
http://stackoverflow.com/questions/11649824/hbase-error-not-a-hostport-pair

possibly jar version mismatch between hbase client and server



On Fri, May 9, 2014 at 2:49 AM, Bogala, Chandra Reddy <Chandra.Bogala@gs.com
> wrote:

> Hi,
>    I am trying to setup Phoenix and test queries on Hbase. But getting
> below error. Any clue what might be the issue. I have added core jar to
> classpath in hbase region servers by using dynamic loading of jars setting
> in hbase-site.xml.  Also added phoenix client jar at client side.
> Getting same error with sqlline aswell.
>
> ./performance.py testhost.gs.com 1000000
> Phoenix Performance Evaluation Script 1.0
> -----------------------------------------
>
> Creating performance table...
> java.lang.IllegalArgumentException: Not a host:port pair: PBUF
> "
> testhost.gs.com??????(
>         at
> org.apache.hadoop.hbase.util.Addressing.parseHostname(Addressing.java:60)
>         at org.apache.hadoop.hbase.ServerName.<init>(ServerName.java:101)
>         at
> org.apache.hadoop.hbase.ServerName.parseVersionedServerName(ServerName.java:283)
>         at
> org.apache.hadoop.hbase.MasterAddressTracker.bytesToServerName(MasterAddressTracker.java:77)
>
> Thanks,
> Chandra
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message