hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: HBase resolveDns error in log
Date Thu, 03 Apr 2014 20:51:11 GMT
I logged HBASE-10906 and attached a patch there.

Cheers


On Thu, Apr 3, 2014 at 12:00 PM, Jean-Marc Spaggiari <
jean-marc@spaggiari.org> wrote:

> I see that every 10 minutes on my scheduled MR jobs for the last months
> without any issue. I think it should be a WARN and not an ERROR.
>
> You can just ignore it.
>
> JM
>
>
> 2014-04-03 4:53 GMT-04:00 Amit Sela <amits@infolinks.com>:
>
> > Hi all,
> >
> > I'm running Hadoop 1.0.4 and HBase 0.94.12.
> > I'm also running a Hadoop and HBase OSGi client where most modifications
> > were in configuration Objects (Hadoop and HBase) where Class Loader is
> set
> > to the bundle's CL instead of TCCL.
> >
> > I manage to successfully execute MapReduce jobs writing to HBase through
> > API and with Bulk Load. I also have no problems in access to HBase (read,
> > write...).
> >
> > The only problem I have is with MapReduce where HBase is source. I get
> the
> > following error:
> >
> > *TableInputFormatBase   ยป Cannot resolve the host name for
> > /xx.xx.xx.xx because of javax.naming.NameNotFoundException: DNS name not
> > found [response code 3]; remaining name 'xx.xx.xx.xx.in-addr.arpa'*
> >
> > Inspite of the log error, the MR executes perfectly.
> >
> > I know the error means that my DNS server does not have the dns records
> for
> > my nodes, and it's right, I never had them there, but until I made the CL
> > changes I never encountered this error, moreover, it works with the
> > error...
> >
> > Can anyone help me understand what's changed ? is it "OK" to keep running
> > with this error ?
> >
> > Thanks,
> > Amit.
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message