hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sandeep B A <sandytheb...@gmail.com>
Subject Re: Region server logs not getting updated..
Date Mon, 20 Jan 2014 10:08:34 GMT
Hi Ted,
Sorry for the late reply.
The log location which was listed using ps command,  I checked. Thing is
after some time, looks like logs not getting updated... In the logs also
not much information why region server stopped updating logs.. How do I
make region server to start updating logs...?

Thanks for the help.
Thanks and Regards
Sandeep  B A
On Jan 17, 2014 7:30 PM, "Ted Yu" <yuzhihong@gmail.com> wrote:

> On the machine where region server runs, you can use ps command to find
> the command line associated with region server process.
>
> The log directory would be shown there.
>
> Cheers
>
> On Jan 17, 2014, at 4:00 AM, Sandeep B A <sandythebond@gmail.com> wrote:
>
> > Hi All....
> > Currently im facing the issue where region server not updating the logs.
> I
> > don't know where to check nor how to proceed further.
> >
> > I'm using cloudera manager to manage hbase cluster..
> > Current hbase version in use 0.94.6-CDH4.5.0
> >
> > If i check from master status page, All the region servers are up and
> > running and any get operations is successful.
> > Kindly can any one help me to figure out how to get the region server
> > logs(*.log.out).
> >
> > Thanks for the help in advance.
> >
> > Thanks and Regards
> > Sandeep B A
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message