hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ch huang <justlo...@gmail.com>
Subject Re: all my regionserver appear that numberOfOnlineRegions=0,what's that mean?
Date Tue, 10 Dec 2013 00:27:19 GMT
i restart my hbase master service,the problem is disappear

On Mon, Dec 9, 2013 at 8:14 PM, Jean-Marc Spaggiari <jean-marc@spaggiari.org
> wrote:

> Hi,
>
> You can solve that by creating a table ;) So you will have one region to at
> least one server.
>
> Else, if you already have a table we will need to know:
> 1) what HBase version are you using;
> 2) what are the tables you have (size, def, etc.)
> 3) What is the balancer configured on you cluster;
> 4) What's in the logs?
>
> Thanks,
>
> JM
> Le 2013-12-09 04:15, "ch huang" <justlooks@gmail.com> a écrit :
>
> > hi,maillist:
> >         i find that all my regionserver ,the load is
> > numberOfOnlineRegions=0 ,how to solve this ?
> >
> >  Region Servers   ServerName Start time Load
> > CHBM221,60020,1385794959174<http://chbm221:60030/> Sat
> > Nov 30 15:02:39 CST 2013 requestsPerSecond=0, numberOfOnlineRegions=0,
> > usedHeapMB=95, maxHeapMB=1011
> > CHBM222,60020,1386048079380<http://chbm222:60030/> Tue
> > Dec 03 13:21:19 CST 2013 requestsPerSecond=0, numberOfOnlineRegions=0,
> > usedHeapMB=130, maxHeapMB=1011
> > CHBM223,60020,1386047408494<http://chbm223:60030/> Tue
> > Dec 03 13:10:08 CST 2013 requestsPerSecond=0, numberOfOnlineRegions=0,
> > usedHeapMB=36, maxHeapMB=1011
> > CHBM224,60020,1385795027423<http://chbm224:60030/> Sat
>  > Nov 30 15:03:47 CST 2013 requestsPerSecond=0, numberOfOnlineRegions=0,
> > usedHeapMB=103, maxHeapMB=1011 Total: servers: 4 requestsPerSecond=0,
> > numberOfOnlineRegions=0
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message