hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: when debug hbase importtsv the colunms not specified
Date Wed, 14 Aug 2013 03:02:13 GMT
Please refer to http://hbase.apache.org/book.html#importtsv

On Tue, Aug 13, 2013 at 6:52 PM, 闫昆 <yankunhadoop@gmail.com> wrote:

> Hi all
> I use maven compile hbase source and import to eclipse (remote java
> application) to debug hbase ,when debug hbase importtsv I input argument
> like this format
> hadoop jar hbase.jar importtsv  -Dimporttsv.columns=some clumns
> -Dimporttsv.separator=,  <hbase table>  <hdfs data>
>
> but when running to here
> // Make sure columns are specified
>     String columns[] = conf.getStrings(COLUMNS_CONF_KEY);
>     if (columns == null) {
>       usage("No columns specified. Please specify with -D" +
>             COLUMNS_CONF_KEY+"=...");
>       System.exit(-1);
>     }
> the columns is null and console told me
> ERROR: No columns specified. Please specify with -Dimporttsv.columns=...
> Usage: importtsv -Dimporttsv.columns=a,b,c <tablename> <inputdir>
> my input argunment can work to hbase cluster sucess,but when debug it's
> can't work I use hbase 0.94
>
> --
>
> In the Hadoop world, I am just a novice, explore the entire Hadoop
> ecosystem, I hope one day I can contribute their own code
>
> YanBit
> yankunhadoop@gmail.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message