hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robin Gowin <landr...@gmail.com>
Subject Re: undefined method `internal_command' for Shell::Formatter::Console
Date Fri, 26 Apr 2013 13:41:56 GMT
Ok thanks for the clarification.

I tried that (removing ruby but not yet re-installing it) and I got the
same error message.


On Thu, Apr 25, 2013 at 5:02 PM, Jean-Marc Spaggiari <
jean-marc@spaggiari.org> wrote:

> Hi Robin,
>
> No, the idea is to run yum remove, and then test the HBase sheel.
> Don't run yum install ruby until we get that fixed. I want to see if
> your installed very of Ruby can cause the issue.
>
> The "it" was refering to the Ruby package.
>
> JM
>
> 2013/4/25 Robin Gowin <landr100@gmail.com>:
> > To be more explicit:
> >
> > I'm running CentOS release 6.4 in a vm on Mac OSx 10.6
> > I ran yum remove ruby and then yum install ruby (inside the vm). Is that
> > what you meant?
> >
> > Also I put in some simple print statements in several of the ruby
> > scripts called by the hbase shell, and they are getting executed.
> > (for example: admin.rb, hbase.rb, and table.rb)
> >
> > (I wasn't sure what "it" referred to in your email)
> >
> > Robin
> >
> >
> > On Thu, Apr 25, 2013 at 3:58 PM, Jean-Marc Spaggiari <
> > jean-marc@spaggiari.org> wrote:
> >>
> >> No, don't re-install it ;)
> >>
> >> Remove it and retry. To make sure it's not using any lib anywhere
> else...
> >>
> >> JM
> >>
> >> 2013/4/25 Robin Gowin <landr100@gmail.com>:
> >> > I removed ruby and reinstalled it; same results.
> >> >
> >> > On Thu, Apr 25, 2013 at 11:59 AM, Jean-Marc Spaggiari <
> >> > jean-marc@spaggiari.org> wrote:
> >> >
> >> >> Is it easy for you to de-install it and re-install it? If so, would
> >> >> you mind giving it a try?
> >> >>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message