hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: hbase/.archive doesn't exist
Date Mon, 25 Mar 2013 23:03:31 GMT
Do you use table archiving / snapshotting ?
If not, the following DEBUG output should not be a concern.

On a related note, I was searching for where the following config is used
in 0.94 source code but was unable to find any:

  <property>
    <name>hbase.table.archive.directory</name>
    <value>.archive</value>
    <description>Per-table directory name under which to backup files for a
      table. Files are moved to the same directories as they would be under
the
      table directory, but instead are just one level lower (under
      table/.archive/... rather than table/...). Currently only applies to
HFiles.</description>
  </property>

94-hbase tyu$ find . -name '*.java' -exec grep
"hbase.table.archive.directory" {} \; -print

On Mon, Mar 25, 2013 at 12:44 PM, Jian Fang
<jian.fang.subscribe@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> I am running HBase 0.94.6 with Hadoop 2.0.2-alpha. The log keeps printing
> the following message:
>
> 2013-03-25 19:32:15,469 DEBUG
> org.apache.hadoop.hbase.master.CatalogJanitor: Scanned 1 catalog row(s) and
> gc'd 0 unreferenced parent region(s)
> 2013-03-25 19:33:05,683 DEBUG org.apache.hadoop.hbase.util.FSUtils: hdfs://
> 10.2.42.55:9000/hbase/.archive doesn't exist
> 2013-03-25 19:34:05,682 DEBUG org.apache.hadoop.hbase.util.FSUtils: hdfs://
> 10.2.42.55:9000/hbase/.archive doesn't exist
>
> Is there anything wrong here?
>
> Thanks,
>
> Jian
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message