hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bryan Beaudreault <bbeaudrea...@hubspot.com>
Subject Re: regions unlinked from table
Date Mon, 02 Jul 2012 23:24:08 GMT
Thanks for the response.

hbck consistently shows 7 inconsistencies.  I tried -fix (a few times) and
it didn't seem to fix it.  I tried -details and it does seem to print out
more, but nothing super usable from what I can tell.

On Mon, Jul 2, 2012 at 6:32 PM, Suraj Varma <svarma.ng@gmail.com> wrote:

> Try doing an hbase hbck to see if it reports inconsistency. And do an
> hbase hbck -fix to see if it fixes it for you. See
> http://hbase.apache.org/book.html#hbck.in.depth
>
> Note that since 0.90.4 is old, some of the documented options won't be
> available ... but hbase hbck -fix will be available.
> --S
>
> On Mon, Jul 2, 2012 at 7:34 AM, Bryan Beaudreault
> <bbeaudreault@hubspot.com> wrote:
> > Hey all,
> >
> > I'm running hbase 0.90.4, and somehow the regions for one of my tables
> have
> > become unlinked from the table itself.  The Master UI shows no regions
> for
> > the table, and attempting to call Table.getRegionsInfo() returns nothing.
> >  However, I can see the regions in hdfs in their proper location and
> doing
> > a scan of the table via the hbase shell does return results.  I also get
> > results if I do a Get for a specific rowkey.
> >
> > How can I get these regions back associated with the table, and any idea
> > why this may have happened?  I tried grepping the hmaster logs but didn't
> > see anything relevant.
> >
> > Thanks!
> >
> > Bryan
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message