hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Kuntz <kku...@tradebotsystems.com>
Subject RE: online_merge.rb from HBASE-1621 on 0.92.1
Date Wed, 02 May 2012 20:31:01 GMT
After looking at this again, the data is intact (I can count/scan all rows), and the new regions
are loaded on the different region servers, but the web UI doesn't show any regions for the
table and warnings appear in the log:

2012-05-02 14:51:43,847 WARN org.apache.hadoop.hbase.master.CatalogJanitor: REGIONINFO_QUALIFIER
is empty in keyvalues={test,,1335982638210.66ebbe65667be38836cfb9ee809b6b48./info:server/1335982868378/Put/vlen=29,
test,,1335982638210.66ebbe65667be38836cfb9ee809b6b48./info:serverstartcode/1335982868378/Put/vlen=8}

At this point I'm wondering what's keeping the web UI from showing the regions for the table.
Is just the web UI out of sync, or are there other, potentially bigger issues as well?

-----Original Message-----
From: Karl Kuntz [mailto:kkuntz@tradebotsystems.com] 
Sent: Wednesday, May 02, 2012 12:02 PM
To: user@hbase.apache.org
Subject: online_merge.rb from HBASE-1621 on 0.92.1

I'm using the script from https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-1621 to merge some regions
on a test cluster  running vanilla apache hadoop - 1.0.2 and hbase - 0.92.1, but not having
any luck.  After updating a few api calls the script now runs to completion, but it breaks
the tables I'm running it against, leaving them without any regions (they have rows in .META
though).   Is this script known to work (or not) against 0.92.1?   If not, anybody have a
version that does?

Thanks
-Karl

Mime
View raw message