hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stack <st...@duboce.net>
Subject Re: NoClassDefFoundError when running Hadoop with HBase
Date Tue, 24 Jan 2012 22:01:39 GMT
On Tue, Jan 24, 2012 at 12:10 PM, Fei Dong <dongfeiwww@gmail.com> wrote:
> I test the hbase shell on another machine, which can "put", "get"
> record successfully. So I guess Zookeeper is running.
>

Whats difference between two machines?

> It is weird that it does not mention any path or class name behind
> "NoClassDefFoundError"
> It seems some error occurs when copying jar from JobTracker to
> TaskTracker, or it does not copy.
>
> The task tracker error log:
>
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:


This says that you likely have mangled CLASSPATH:
http://stackoverflow.com/questions/2159006/noclassdeffounderror-without-any-class-name

Is that possible?

St.Ack

>        at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202)
>        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>        at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
>        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:307)
>        at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
>        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:248)
> Could not find the main class: .  Program will exit.
>>
>> St.Ack
>
>
>
> --
> Best Regards,
> --
> Fei Dong

Mime
View raw message