hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stack <st...@duboce.net>
Subject Re: hbase hregion was null or empty in -ROOT- problem while creating table
Date Thu, 12 Jan 2012 16:26:32 GMT
On Thu, Jan 12, 2012 at 2:17 AM, Pranay <pk.logmein@gmail.com> wrote:
> Hi,
> I am having problem with hbase. i have configured hadoop and it is working fine.
> But after configuring hbase, the UI of HMaster is not launching and also not
> creating table in shell.

What does it say in the hbase logs?

> Following are the details:
> I am using hadoop 0.20.2 and HBase 0.90.4 on 2 nodes
> 1. umaster : namenode, sec namenode, jobtracker, HMaster
> /etc/hosts file :
> 172.25.20.74 umaster
> 172.25.20.93 slavee
>

Its not recommended you run on hadoop 0.20.2.  See the reference guide
up on website for hadoop recommendation.

> 2. slavee : datanode, tasktracker, HRegionserver
> /etc/hosts file :
> 172.25.20.74 umaster
> 172.25.20.93 slavee
>

Two nodes isn't much good.  You might as well do standalone (see
reference guide)


>
> UI for HMaster i.e umaster:60010 gives error like problem accessing master.jsp
> caused by exception: HRegionInfo was null or empty
>
> And while creating table it gives error like retriesexhaustedexception and gives
> exception as java.io.IOException: HRegionInfo was null or empty in -ROOT-
>
> Please give me the solution for this.
>

Need more info.  Please check your logs.

Thanks,
St.Ack

Mime
View raw message