hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Dorner <christopher.dor...@gmail.com>
Subject Re: Problem in configuring pseudo distributed mode
Date Fri, 02 Dec 2011 21:13:12 GMT
Can you give some more description about what is not working?
Do you have hadoop running in pseudo-distributed mode?

Can you give some error messages or log output or something like that?
I think that could help in solving your problem.

Regards,
Christopher

Am 02.12.2011 08:36, schrieb Mohammad Tariq:
> Hello Christopher,
>
>      I don't have 127.0.1.1 in my hosts file.
>
> Regards,
>      Mohammad Tariq
>
>
>
> On Thu, Dec 1, 2011 at 6:42 PM, Christopher Dorner
> <christopher.dorner@gmail.com>  wrote:
>> Your hosts file (/etc/hosts) should contain only sth like
>> 127.0.0.1 localhost
>> Or
>> 127.0.0.1<yourPCname>
>>
>> It should not contain sth like
>> 127.0.1.1 localhost.
>>
>> And i think u need to reboot after changing it. Hope that helps.
>>
>> Regards,
>> Christopher
>> Am 01.12.2011 13:24 schrieb "Mohammad Tariq"<dontariq@gmail.com>:
>>
>>> Hello list,
>>>
>>>     Even after following the directions provided by you guys and Hbase
>>> book and several other blogs and posts I am not able to run Hbase in
>>> pseudo distributed mode.And I think there is some problem with the
>>> hosts file.I would highly appreciate if someone who has done it
>>> properly could share his/her hosts and hbase-site.xml files???
>>>
>>> Regards,
>>>      Mohammad Tariq
>>>


Mime
View raw message