hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Schubert Zhang <zson...@gmail.com>
Subject Re: HBase 0.90.0 cannot be put more data after running hours
Date Wed, 26 Jan 2011 16:06:15 GMT
Even though cannot put more data into table, I can read the existing data.

And I stop and re-start the HBase, still cannot put more data.

hbase(main):031:0> status 'simple'
8 live servers
    nd5-rack2-cloud:60020 1296057544120
        requests=0, regions=32, usedHeap=130, maxHeap=8973
    nd8-rack2-cloud:60020 1296057544350
        requests=0, regions=31, usedHeap=128, maxHeap=8983
    nd2-rack2-cloud:60020 1296057543346
        requests=0, regions=32, usedHeap=130, maxHeap=8973
    nd3-rack2-cloud:60020 1296057544224
        requests=0, regions=32, usedHeap=133, maxHeap=8973
    nd6-rack2-cloud:60020 1296057544482
        requests=0, regions=32, usedHeap=130, maxHeap=8983
    nd9-rack2-cloud:60020 1296057544565
        requests=174, regions=32, usedHeap=180, maxHeap=8983
    nd7-rack2-cloud:60020 1296057544617
        requests=0, regions=32, usedHeap=126, maxHeap=8983
    nd4-rack2-cloud:60020 1296057544138
        requests=0, regions=32, usedHeap=126, maxHeap=8973
0 dead servers
Aggregate load: 174, regions: 255


On Wed, Jan 26, 2011 at 11:58 PM, Schubert Zhang <zsongbo@gmail.com> wrote:

> I am using 0.90.0 (8 RS + 1Master)
> and the HDFS is CDH3b3
>
> During the first hours of running, I puts many (tens of millions entites,
> each about 200 bytes), it worked well.
>
> But then, the client cannot put more data.
>
> I checked all log files of hbase, no abnormal is found, I will continue to
> check this issue.
>
> It seems related to ZooKeeper......
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message