hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Purtell <apurt...@apache.org>
Subject Re: stargate troubles
Date Thu, 30 Sep 2010 18:44:56 GMT
HTML directory listing is not Stargate output. Got something else running on port 8080?

Best regards,

    - Andy


--- On Thu, 9/30/10, mike anderson <saidtherobot@gmail.com> wrote:

> From: mike anderson <saidtherobot@gmail.com>
> Subject: stargate troubles
> To: hbase-user@hadoop.apache.org
> Date: Thursday, September 30, 2010, 10:26 AM
> After running stargate with no issues
> for a month or two, I encountered some
> problems today, and can't quite figure it out. Perhaps
> someone could give me
> advice.
> 
> I start up stargate
> 
> $ ./hbase-daemon.sh start rest --port=8080
> 
> starting rest, logging to
> >
> /usr/local/hbase/bin/../logs/hbase-pubget-rest-carr.projectlounge.com.out
> 
> Starting restServer
> 
> 2010-09-30 13:20:11.582::INFO:  Logging to STDERR via
> > org.mortbay.log.StdErrLog
> 
> 2010-09-30 13:20:11.623::INFO:  jetty-6.1.14
> 
> 2010-09-30 13:20:11.943::INFO:  Started
> SocketConnector@0.0.0.0:8080
> 
> 
> And then look at a list of the tables:
> 
> curl -H "Accept: text/json" http://10.0.16.91:8080/
> 
> <HTML><HEAD><TITLE>Directory:
> /</TITLE></HEAD><BODY>
> 
> <H1>Directory: /</H1><TABLE
> BORDER=0><TR><TD><A
> >
> HREF="/META-INF/">META-INF/&nbsp;</TD><TD
> ALIGN=right>4096
> > bytes&nbsp;</TD><TD>Oct 8, 2009
> 5:22:27 PM</TD></TR>
> 
> <TR><TD><A
> HREF="/WEB-INF/">WEB-INF/&nbsp;</TD><TD
> ALIGN=right>4096
> > bytes&nbsp;</TD><TD>Oct 8, 2009
> 5:22:27 PM</TD></TR>
> 
> </TABLE>
> 
> </BODY></HTML>
> 
> 
> 
> Which, even if that's the correct format, isn't listing all
> of my tables,
> and I'm experiencing similar failure modes when accessing
> stargate via the
> ruby gem. It's as if stargate is running just fine, but
> isn't "hooked up" to
> my instance of hbase. I've tried starting and stopping and
> resetting, hbase
> as well as stargate. I've also tried starting stargate on a
> different port.
> But all to no avail. The logs are clean, though you can see
> transactions
> being posted by a Ruby program using the stargate gem:
> 
> 10.0.16.57 -  -  [30/Sep/2010:17:23:56 +0000]
> "POST
> >
> /article_transactions/15609555/old_value:pdf_url,new_value:pdf_url,log_note:pdf_url/1285867434
> > HTTP/1.1" 404 1479 "-" "-"  1
> 
> 
> 
> Any thoughts? I'd be happy to post more debug info, but
> wasn't sure what was
> relevant.
> 
> Thanks in advance!
> -mike
> 


      


Mime
View raw message