hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Scott Whitecross <swhitecr...@gmail.com>
Subject meta not being set to in_memory after set_meta script
Date Mon, 30 Aug 2010 19:28:30 GMT
Hi all -

I'm having an issue getting the meta information to stay in memory.  I've
run the Ruby set_meta_block_caching script, then reset the cluster, but meta
is still not listed as being in memory.  The script has worked correctly
with two other clusters I'm using.

Any thoughts on why after running the update script, plus an HBase reset,
that I'd have an issue?

Current output from a scan '-ROOT-':
column=info:regioninfo, timestamp=1265055985679, value=REGION => {NAME =>
'.META.
                             ,,1', STARTKEY => '', ENDKEY => '', ENCODED =>
1028785192, TABLE => {{NAME => '.M
                             ETA.', IS_META => 'true', MEMSTORE_FLUSHSIZE =>
'16384', FAMILIES => [{NAME => 'h
                             istorian', VERSIONS => '2147483647',
COMPRESSION => 'NONE', TTL => '604800', BLOC
                             KSIZE => '8192', IN_MEMORY => 'false',
BLOCKCACHE => 'false'}, {NAME => 'info', V
                             ERSIONS => '10', COMPRESSION => 'NONE', TTL =>
'2147483647', BLOCKSIZE => '8192',
                              IN_MEMORY => 'false', BLOCKCACHE =>
'false'}]}}
 .META.,,1                   column=info:server, timestamp=1283194907331,
value=ls-hdfs36.sldc.company.net:6002

Thanks.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message