hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Slava Gorelik <slava.gore...@gmail.com>
Subject Re: org.apache.hadoop.hbase.UnknownScannerException: Name: -1
Date Tue, 16 Mar 2010 18:12:53 GMT
Hi Dave.
Thank You for your reply, but all .out files (master and region server) are
empty from any exception.

Best Regards.

On Tue, Mar 16, 2010 at 7:45 PM, Dave Latham <latham@davelink.net> wrote:

> Is there anything informative in the .out file?  I remember one time I had
> an error in a filter's static initializer that caused the class to fail to
> load, and it manifested as an uncaught NoClassDefFoundError (
> https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-1913 ) showing up there
> instead
> of the .log file.
>
> Dave
>
> On Tue, Mar 16, 2010 at 9:52 AM, Slava Gorelik <slava.gorelik@gmail.com
> >wrote:
>
> > Hi.
> > Sure i restarted both sides.
> > The log has ony one exception that I specified - Name: -1.
> > Scanner on .META and .ROOT are works fine (I put break points on call()
> > method that
> > actually calls openScanner() and till my scanner it works fine).
> >
> > Best Regards.
> >
> > On Tue, Mar 16, 2010 at 5:39 PM, Stack <stack@duboce.net> wrote:
> >
> > > On Tue, Mar 16, 2010 at 1:42 AM, Slava Gorelik <
> slava.gorelik@gmail.com>
> > > wrote:
> > > > Hi.
> > > > I added my filters to the HbaseObjectWritable but the problem is not
> > > solved.
> > > >
> > >
> > > And for sure you restarted both sides of the connection and both sides
> > > are same compiled code?
> > >
> > > If so, next up will be seeing whats in the log over on the server.
> > > Mismatched interfaces are ugly to debug.  The messages that come out
> > > don't tell much about whats actually wrong.  If you remove your code,
> > > all works fine?  So its just the addition of your filters that is the
> > > prob?
> > >
> > > St.Ack
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message