hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Slava Gorelik <slava.gore...@gmail.com>
Subject Re: org.apache.hadoop.hbase.UnknownScannerException: Name: -1
Date Tue, 16 Mar 2010 08:30:51 GMT
Hi.
I looked at the Filters code and found that all filter are added to the
static map exactly what you wrote.
It means that I need also add my filter to this map and recompile Hbase ?

Best Regards.

On Mon, Mar 15, 2010 at 11:47 PM, Stack <stack@duboce.net> wrote:

> Grep one of the extant filters in the code base.  See where its
> mentioned in code.  Do the same with yours.
> St.Ack
>
> On Mon, Mar 15, 2010 at 1:32 PM, Slava Gorelik <slava.gorelik@gmail.com>
> wrote:
> > Hi.
> > Sorry, I didn't get you. I just implement Filter interface.
> > May be I'm doing something wrong with the filter.
> > Can you please reference me to some sample or guide
> > how to make a custom filter ?
> >
> > Thank You and Best Regards.
> > Slava.
> >
> >
> > On Mon, Mar 15, 2010 at 10:12 PM, Stack <stack@duboce.net> wrote:
> >
> >> You added your filter to HbaseObjectWritable?  (This should no longer
> >> be required when we go to 0.20.4).
> >> St.Ack
> >>
> >> On Mon, Mar 15, 2010 at 11:41 AM, Slava Gorelik <
> slava.gorelik@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > Hi.
> >> > I'll check, thank you.
> >> > But in this case i expect to see ClassNotFound exception. Correct ?
> >> >
> >> > Best Regards.
> >> >
> >> >
> >> > On Mon, Mar 15, 2010 at 8:38 PM, Guilherme Germoglio <
> >> germoglio@gmail.com>wrote:
> >> >
> >> >> could you double check your hbase's classpath? we've got the same
> >> problem
> >> >> over here and, in our case, some third-party jars needed by our
> custom
> >> >> filter implementation were missing. Maybe this is happening with you
> >> too.
> >> >>
> >> >> On Mon, Mar 15, 2010 at 3:29 PM, Slava Gorelik <
> slava.gorelik@gmail.com
> >> >> >wrote:
> >> >>
> >> >> > Hi.
> >> >> > Thank You for your reply.
> >> >> > I'm using 0.20.3 on server and client.
> >> >> > I looked in the mailing list and saw couple of messages with the
> same
> >> >> > problem, but
> >> >> > didn't get any idea how to fix the problem.
> >> >> > My scanner is less than alive 1 minute (less then 10 seconds)
, i
> use
> >> >> > 0.20.3
> >> >> > on server and the client.
> >> >> >
> >> >> > Thank You and Best Regards.
> >> >> >
> >> >> >
> >> >> > On Mon, Mar 15, 2010 at 8:08 PM, Jean-Daniel Cryans <
> >> jdcryans@apache.org
> >> >> > >wrote:
> >> >> >
> >> >> > > If you search the mailing list, you'll see the same issue
came up
> >> >> > > recently. Make sure you don't have clients running on 0.20.1
> >> >> > >
> >> >> > > J-D
> >> >> > >
> >> >> > > On Mon, Mar 15, 2010 at 10:15 AM, Slava Gorelik <
> >> >> slava.gorelik@gmail.com
> >> >> > >
> >> >> > > wrote:
> >> >> > > > Hi.
> >> >> > > > I'm trying to create a scanner with custom (Hbase 0.20.3)
>  filter
> >> and
> >> >> > it
> >> >> > > > looks like RegionServer throws an exception:
> >> >> > > > org.apache.hadoop.hbase.UnknownScannerException: Name:
-1
> >> >> > > >
> >> >> > > > I have my custom filters compiled as a jar and placed
in the
> >> >> CLASSPATH
> >> >> > in
> >> >> > > > the RegionServer.
> >> >> > > > What could be a problem ?
> >> >> > > >
> >> >> > > > Thank You and Best Regards.
> >> >> > > >
> >> >> > >
> >> >> >
> >> >>
> >> >>
> >> >>
> >> >> --
> >> >> Guilherme
> >> >>
> >> >> msn: guigermoglio@hotmail.com
> >> >> homepage: http://sites.google.com/site/germoglio/
> >> >>
> >> >
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message