hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ananth Sarathy <ananth.t.sara...@gmail.com>
Subject Lost Hbase Table
Date Fri, 19 Feb 2010 20:56:41 GMT
We are running HBase 20.2 and Hadoop 20.1

It looks like the hadoop cluster crashed. When I brought it back up, hbase
was missing a table, but I could still see it in HDFS....

*-ROOT-<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2F-ROOT-&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-01-27 19:49*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*.META.<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2F.META.&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-01-27 19:49*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*.logs<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2F.logs&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-19 15:42*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*GE_Intrusion<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGE_Intrusion&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-11 09:54*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*GS_Applications<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGS_Applications&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-19 15:44*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*GS_Applications.1266610648400<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGS_Applications.1266610648400&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-19 12:51*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*GS_Applications.1266610972047<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGS_Applications.1266610972047&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-19 15:22*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*GS_Applications.1266611164950<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGS_Applications.1266611164950&namenodeInfoPort=50070>
*
*dir*



*2010-02-19 15:23*
*rwxr-xr-x*
*root*
*supergroup*
*hbase.version<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2Fhbase.version&namenodeInfoPort=50070>
*
*file*
*0 KB*
*3*
*64 MB*
*2010-01-13 11:27*
*rw-r--r--*
*root*
*supergroup*

I tried the add_table.rb for
*GS_Applications.1266610648400<http://gs7:50075/browseDirectory.jsp?dir=%2Fhbasedata%2FGS_Applications.1266610648400&namenodeInfoPort=50070>
*but when I run it, the table shows up empty. I am not sure what to do. Any
help would be greatly appreciated.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message