hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From check_writer <t...@masaitechnologies.com>
Subject Re: SingleColumnValueFilter doesn't seem to work
Date Tue, 15 Sep 2009 22:09:44 GMT

Thanks for the quick response, I got the latest branch and it works now.


Jonathan Gray-2 wrote:
> 
> I just committed fixes to 0.20.1 branch for SingleColumnValueFilter.
> 
> You can grab the latest 0.20 branch from SVN, or you can apply the fix 
> yourself from HBASE-1821.
> 
> https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-1821
> 
> There was also another filter patch that went in, HBASE-1828.
> 
> Please check out the patch and let me know if it fixes your issue.
> 
> Thanks!
> 
> JG
> 
> check_writer wrote:
>> I'm a newbie to HBase and using 0.20.0 (from Sept 8th) I think my issue
>> may
>> be similar to the one posted earlier, however I seem to be getting all
>> rows
>> regardless of my filter settings.
>> 
>> Scan scan = new Scan();
>> scan.addFamily("fam1".getBytes());
>> scan.addFamily("fam2".getBytes());
>> 				
>> scan.setFilter(new
>> SingleColumnValueFilter("fam1".getBytes(),"c1".getBytes(),CompareOp.EQUAL,"somenonexistingvalue".getBytes()));
>> ResultScanner rs = mytable.getScanner(scan);
>> for(Result r : rs) 
>> { 
>>   // I get all rows from the my table!!! 
>> 
>>   // also r.getValue("fam1","c1") is NULL for some reason.
>> }
>> rs.close();
>> 
>> I assume what I'm trying to do is fairly common so maybe I'm missing
>> something.   However all I want to do is filter rows IN based on a column
>> value.
>>  
>> Any help would be appreciated.
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/SingleColumnValueFilter-doesn%27t-seem-to-work-tp25448971p25462736.html
Sent from the HBase User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message