hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From stack <st...@duboce.net>
Subject Re: Secondary Indexes on HBase table
Date Mon, 01 Jun 2009 13:57:34 GMT
Sorry.  I don't follow.  Is it or is it not working for you now?
Thanks,
St.Ack

On Mon, Jun 1, 2009 at 4:12 AM, Rakhi Khatwani <rakhi.khatwani@gmail.com>wrote:

> Hi,
>       yea i actually did tht... but i did it from hbase shell. when i do it
> programitically, it works fine.
>
> Regards,
> Raakhi
>
> On Sat, May 30, 2009 at 12:32 AM, Xinan Wu <wuxinan@gmail.com> wrote:
>
> > don't see any obvious problems. you sure you changed conf correctly so
> > you are running indexed region server? you sure you insert values into
> > entry:hostname and entry:msg columns?
> >
> > On Fri, May 29, 2009 at 1:24 AM, Rakhi Khatwani
> > <rakhi.khatwani@gmail.com> wrote:
> > > Hi,
> > >
> > >   I was trying to create secondary indexes on hbase table. i used the
> > below
> > > reference to create the table.  and i got successfully created.
> > >   reference:
> > >     http://blog.eventexchange.net/2009/05/creating-hbase-indexes.html
> > >
> > > for example i create a table called TestIndexTable using the above
> code.
> > and
> > > i get two extra indextables TestIndexTable-hostname
> > > and TestIndexTable-msg.
> > >
> > >
> > > but whn i insert data into TestIndexTable, the TestIndexTable-hostname
> > and
> > > TestIndexTable-msg remains empty. is this behavior expected?
> > > how are indexes created?
> > >
> > > Regards,
> > > Raakhi
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message