hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Toshihiro Suzuki (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HBASE-19572) RegionMover should use the configured default port number and not the one from HConstants
Date Tue, 17 Apr 2018 06:59:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-19572?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16440494#comment-16440494
] 

Toshihiro Suzuki commented on HBASE-19572:
------------------------------------------

The last build looks good. Could you please take a look at the patch? [~esteban]

> RegionMover should use the configured default port number and not the one from HConstants
> -----------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HBASE-19572
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-19572
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Esteban Gutierrez
>            Assignee: Toshihiro Suzuki
>            Priority: Major
>         Attachments: HBASE-19572.master.001.patch, HBASE-19572.master.001.patch, HBASE-19572.patch
>
>
> The issue I ran into HBASE-19499 was due RegionMover not using the port used by {{hbase-site.xml}}.
The tool should use the value used in the configuration before falling back to the hardcoded
value {{HConstants.DEFAULT_REGIONSERVER_PORT}}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message