hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Elliott Clark (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HBASE-16074) ITBLL fails, reports lost big or tine families
Date Tue, 21 Jun 2016 00:02:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-16074?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15340735#comment-15340735
] 

Elliott Clark commented on HBASE-16074:
---------------------------------------

{code}Loop
2
<num machines>
50000000
/tmp/itbll/
<num machines>
50000
1000
-m
slowDeterministic
{code}

We're seeing the REFERENCED equal to the num machines * 50000000 * 2. However the LOST_FAMILIES
is greater than 0. So there is some data that's coming in without one of the other column
families.

Setting the config to use only one column family would probably make this work, however it
seems to suggest something is wrong with scanner batching ( again ).

> ITBLL fails, reports lost big or tine families
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: HBASE-16074
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-16074
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>          Components: integration tests
>    Affects Versions: 1.3.0
>            Reporter: Mikhail Antonov
>            Assignee: Mikhail Antonov
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 1.3.0
>
>
> Underlying MR jobs succeed but I'm seeing the following in the logs (mid-size distributed
test cluster):
> ERROR test.IntegrationTestBigLinkedList$Verify: Found nodes which lost big or tiny families,
count=164
> I do not know exactly yet whether it's a bug, a test issue or env setup issue, but need
figure it out. Opening this to raise awareness and see if someone saw that recently.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message