hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "stack (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (HBASE-15811) Batch Get after batch Put does not fetch all Cells
Date Thu, 12 May 2016 21:44:13 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-15811?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

stack updated HBASE-15811:
--------------------------
    Attachment: 15811.branch-1.patch

Patch for branch-1 (that is what I have been working on).

> Batch Get after batch Put does not fetch all Cells
> --------------------------------------------------
>
>                 Key: HBASE-15811
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-15811
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>          Components: Client
>    Affects Versions: 1.3.0, 1.2.1
>            Reporter: stack
>            Assignee: stack
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 1.3.0, 1.2.1
>
>         Attachments: 15811.branch-1.patch, Test.java, Test2.java
>
>
> A big batch put followed by a batch get does not always return all Cells put. See attached
test program by Robert Farr that reproduces the issue. It seems to be an issue to do with
a cluster of more than one machine. Running against a single machine does not have the problem
(though the single machine may have many regions). Robert was unable to make his program fail
with a single machine only.
> I reproduced what Robert was seeing running his program. I was also unable to make a
single machine fail. In a batch of 1000 puts, I see one to three Gets fail. I noticed too
that if I wait a second after a fail and then re-get, the Get succeeds.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message