hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HBASE-11150) Images in website are broken
Date Fri, 16 May 2014 11:05:22 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-11150?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13999381#comment-13999381
] 

Hudson commented on HBASE-11150:
--------------------------------

ABORTED: Integrated in HBase-TRUNK #5132 (See [https://builds.apache.org/job/HBase-TRUNK/5132/])
HBASE-11150 Images in website are broken (enis: rev 1593655)
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/architecture.gif
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/big_h_logo.png
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/favicon.ico
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/hadoop-logo.jpg
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/hfile.png
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/hfilev2.png
* /hbase/trunk/src/main/site/resources/images/replication_overview.png


> Images in website are broken
> ----------------------------
>
>                 Key: HBASE-11150
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-11150
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Enis Soztutar
>            Assignee: Enis Soztutar
>             Fix For: 0.99.0
>
>
> It seems that most of the images in the website are broken. Somehow the image files are
lost from 0.94 -> 0.96. 
> https://hbase.apache.org/replication.html
> {code}
> HW10676:hbase-0.94$ find -name "*.png"
> ./src/main/resources/hbase-webapps/static/hbase_logo.png
> ./src/site/resources/images/big_h_logo.png
> ./src/site/resources/images/hbase_logo.png
> ./src/site/resources/images/hfile.png
> ./src/site/resources/images/hfilev2.png
> ./src/site/resources/images/replication_overview.png
> {code}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message