hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vandana Ayyalasomayajula (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HBASE-10831) IntegrationTestIngestWithACL is not setting up LoadTestTool correctly
Date Tue, 20 May 2014 18:46:39 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-10831?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14003811#comment-14003811
] 

Vandana Ayyalasomayajula commented on HBASE-10831:
--------------------------------------------------

I got the test running on a secure cluster. The test does not have authentication related
code for authenticating super user and users ( passed as part of the user list). So the test
fails with the exception mentioned in https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-10831?focusedCommentId=13981816&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-13981816.

when I added keytab files and principals for the each of the users, the test seems to pass.
I still have not figured out why it fails while running on local cluster though. I will work
on creating the patch for making the test pass on secure cluster.

> IntegrationTestIngestWithACL is not setting up LoadTestTool correctly
> ---------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HBASE-10831
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-10831
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 0.98.1
>            Reporter: Andrew Purtell
>            Assignee: ramkrishna.s.vasudevan
>             Fix For: 0.99.0, 0.98.3
>
>
> IntegrationTestIngestWithACL is not setting up LoadTestTool correctly.
> {noformat}
> Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 601.709 sec <<<
FAILURE!
> testIngest(org.apache.hadoop.hbase.IntegrationTestIngestWithACL)  Time elapsed: 601.489
sec  <<< FAILURE!
> java.lang.AssertionError: Failed to initialize LoadTestTool expected:<0> but was:<1>
>         at org.junit.Assert.fail(Assert.java:88)
>         at org.junit.Assert.failNotEquals(Assert.java:743)
>         at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:118)
>         at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:555)
>         at org.apache.hadoop.hbase.IntegrationTestIngest.initTable(IntegrationTestIngest.java:74)
>         at org.apache.hadoop.hbase.IntegrationTestIngest.setUpCluster(IntegrationTestIngest.java:69)
>         at org.apache.hadoop.hbase.IntegrationTestIngestWithACL.setUpCluster(IntegrationTestIngestWithACL.java:58)
>         at org.apache.hadoop.hbase.IntegrationTestBase.setUp(IntegrationTestBase.java:89)
> {noformat}
> Could be related to HBASE-10675?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message