hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Devaraj Das (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (HBASE-6376) bin/hbase command doesn't seem to be working
Date Thu, 12 Jul 2012 00:49:34 GMT
Devaraj Das created HBASE-6376:
----------------------------------

             Summary: bin/hbase command doesn't seem to be working
                 Key: HBASE-6376
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-6376
             Project: HBase
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 0.96.0
            Reporter: Devaraj Das
            Priority: Blocker
             Fix For: 0.96.0


I noticed that commands like "bin/hbase shell" doesn't work. The exception trace is:
{noformat}
bin/hbase shell
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/jruby/Main
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.jruby.Main
	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202)
	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
{noformat}
This is a trunk build (mvn package -DskipTests=true) and then I am trying to run the bin/hbase
command from the root directory. (Am I missing something?)

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message