hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "stack (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (HBASE-3667) [metrics] regionserver requests not showing in jmx on cluster start but after an individual server start, it starts to work
Date Thu, 05 May 2011 06:31:03 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-3667?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

stack resolved HBASE-3667.
--------------------------

    Resolution: Won't Fix

Resolving as non-issue.

> [metrics] regionserver requests not showing in jmx on cluster start but after an individual
server start, it starts to work
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HBASE-3667
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-3667
>             Project: HBase
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: stack
>            Priority: Trivial
>
> Last night on one of our clusters I ran into the strange problem where metrics were showing
in jmx, all but request rate seemingly.  Then, I restarted a single cluster member and it
started reporting requests/second.  I did a few others and they started working.  Its strange.
 Gary was helping out and noted that requests is only metric to use new MetricsRate otherwise,
its not clear why it'd go wonky.  This issue is placeholder for figuring out whats up here.

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message