hbase-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "stack (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (HBASE-2757) Regions not assigned after HBASE-2694 went in
Date Sun, 20 Jun 2010 02:33:22 GMT
Regions not assigned after HBASE-2694 went in
---------------------------------------------

                 Key: HBASE-2757
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HBASE-2757
             Project: HBase
          Issue Type: Bug
            Reporter: stack
            Priority: Blocker
             Fix For: 0.21.0


Looking into the Hudson failure, http://hudson.zones.apache.org/hudson/view/HBase/job/HBase-TRUNK/1339/
at the failing org.apache.hadoop.hbase.client.TestFromClientSide.testRegionCachePreWarm test,
I seem to be seeing a case of regions being added to UNASSIGNED up in zk but then subsequently
nothing.   Adjacent regions are being similarily added but these are being assigned out. 
Somethings up.  It seems to be causing the above test failure.

Its hard to see in the logs.... 

Grep for this line:

    LOG.info("Starting testRegionCachePreWarm");

The unit test then does TEST_UTIL.createMultiRegions.

You'll see all regions being created and then they UNASSIGNED znodes are created.  Grep for
the 'eee' row from testCachePrewarm table (be careful, there is also logging for testCachePrewarm2
in this log).

The last thing you'll see is:

2010-06-19 19:34:39,628 DEBUG [RegionManager.metaScanner] master.RegionManager(1006): Created
UNASSIGNED zNode testCachePrewarm,eee,1276976076048.557068905bf2abfe84a5e49953a23c02. in state
M2ZK_REGION_OFFLINE

For ddd and fff, you'll see those assigned out.

Maybe the test is not hanging about long enough but wonder why its skipped?

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message