hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: Pre commit job is broken on H0
Date Mon, 24 Apr 2017 15:17:21 GMT
>From https://builds.apache.org/job/PreCommit-HBASE-Build/6545/console , H7
was involved as well.

On Mon, Apr 24, 2017 at 8:16 AM, 张铎(Duo Zhang) <palomino219@gmail.com>
wrote:

> It first failed on qnode3. But after I remove qnode3 from the machine list,
> it failed on H2 with the same error.
>
> 2017-04-24 22:24 GMT+08:00 Dima Spivak <dimaspivak@apache.org>:
>
> > Is that on a different machine? If so, add a comment on the INFRA issue
> > with details. I'll see if I can get a friend on the infra team to look at
> > what's going on.
> >
> > On Mon, Apr 24, 2017 at 6:11 AM 张铎(Duo Zhang) <palomino219@gmail.com>
> > wrote:
> >
> > > It is broken again... Seems something wrong with the git repo.
> > >
> > > fatal: unable to access
> > > 'https://git-wip-us.apache.org/repos/asf/hbase.git/': server
> > > certificate verification failed. CAfile:
> > > /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt CRLfile: none
> > >
> > >
> > > Does anyone have personal contact with someone in the infra team? There
> > is
> > > no response for the above issue yet so I do not want to open another
> > > useless issue...
> > >
> > > 2017-04-14 17:57 GMT+08:00 张铎(Duo Zhang) <palomino219@gmail.com>:
> > >
> > > >  I've excluded H0 temporarily and filed an issue
> > > >
> > > > https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-13891
> > > >
> > >
> > --
> > -Dima
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message