hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 肖春君 <chunjun.x...@hotmail.com>
Subject HBase code coverage
Date Tue, 21 Oct 2014 00:30:48 GMT
Hi Everyone,

I'm trying to get the hbase UT code coverage report, using the built-in clover configuration,
with the following mvn command:
    mvn clean test -fn -PrunLargeTests,hadoop-2.0,clover -Dzookeeper.version=3.4.5 -Dhadoop-two.version=2.4.1
    mvn clover2:aggregate clover2:clover -Pclover

HBase version: 0.98.5
No change is made to the POM file or source code.

Unfortunately, the build always fails, as shown by the following log.
I'm not sure if it's due to my improper mvn arguments or other reason.
So could anyone help me on how to run hbase ut code coverage?

[INFO] Velocimacro : allowInlineLocal = false : VMs defined inline will be  global in scope
if allowed.
[INFO] Velocimacro : initialization complete.
[INFO] Velocity successfully started.
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO] 
[INFO] HBase ............................................. FAILURE [1.110s]
[INFO] HBase - Common .................................... SKIPPED
[INFO] HBase - Protocol .................................. SKIPPED
[INFO] HBase - Client .................................... SKIPPED
[INFO] HBase - Hadoop Compatibility ...................... SKIPPED
[INFO] HBase - Hadoop Two Compatibility .................. SKIPPED
[INFO] HBase - Prefix Tree ............................... SKIPPED
[INFO] HBase - Server .................................... SKIPPED
[INFO] HBase - Testing Util .............................. SKIPPED
[INFO] HBase - Thrift .................................... SKIPPED
[INFO] HBase - Shell ..................................... SKIPPED
[INFO] HBase - Integration Tests ......................... SKIPPED
[INFO] HBase - Examples .................................. SKIPPED
[INFO] HBase - Assembly .................................. SKIPPED
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 26.648s
[INFO] Finished at: Mon Oct 20 08:57:46 PDT 2014
[INFO] Final Memory: 38M/1428M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal com.atlassian.maven.plugins:maven-clover2-plugin:2.6.3:clover
(default-cli) on project hbase: An error has occurred in Clover report generation. Could not
resolve report descriptor: /data/jenkins/workspace/hbase-0_98_5-UT/maven-clover2-plugin-2.6.3.jar:
Failed to load resource as file [/data/jenkins/workspace/hbase-0_98_5-UT/maven-clover2-plugin-2.6.3.jar]:
Could not find resource '/data/jenkins/workspace/hbase-0_98_5-UT/maven-clover2-plugin-2.6.3.jar'.
-> [Help 1]
[ERROR] 
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR] 
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following
articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
Build step 'Execute shell' marked build as failure

 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message