hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Yu <yuzhih...@gmail.com>
Subject Re: LoadTestTool and PerformanceEvaluation not working from Hbase installation
Date Tue, 08 Oct 2013 18:30:21 GMT
This is due to PerformanceEvaluation being in
hbase-server-0.96.0-hadoop2-tests.jar, e.g.

Checking the output from 'bin/hbase classpath', the tests jar is not in the
classpath.

FYI


On Tue, Oct 8, 2013 at 10:19 AM, ramkrishna vasudevan <
ramkrishna.s.vasudevan@gmail.com> wrote:

> ./hbase org.apache.hadoop.hbase.PerformanceEvaluation sequentialWrite 1
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/apache/hadoop/hbase/PerformanceEvaluation
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
> org.apache.hadoop.hbase.PerformanceEvaluation
>         at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202)
>         at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>         at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
>         at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
>         at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
>         at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
> Could not find the main class:
> org.apache.hadoop.hbase.PerformanceEvaluation.  Program will exit.
>
> This is the way I had been using for sometime now.
>
>
> On Tue, Oct 8, 2013 at 10:44 PM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:
>
> > Can you give us the whole stack trace ?
> >
> > What command did you use ?
> >
> > Thanks
> >
> >
> > On Tue, Oct 8, 2013 at 10:10 AM, ramkrishna vasudevan <
> > ramkrishna.s.vasudevan@gmail.com> wrote:
> >
> > > Hi
> > > I downloaded the trunk code.. Compiled the code..
> > > Trying to run LoadTestTool and PerfEvlautionTool.  I get
> > > ClassNotFoundException.  Has anything changed in the class path
> settings?
> > >
> > > Regards
> > > Ram
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message