hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ramkrishna vasudevan <ramkrishna.s.vasude...@gmail.com>
Subject Re: Error while packaging latest trunk code using assembly
Date Fri, 09 Aug 2013 05:04:40 GMT
Its the recent version of maven and the repo was a fresh clean download.

Regards
Ram


On Thu, Aug 8, 2013 at 8:33 PM, Stack <stack@duboce.net> wrote:

> On Wed, Aug 7, 2013 at 11:55 PM, ramkrishna vasudevan <
> ramkrishna.s.vasudevan@gmail.com> wrote:
>
> > Hi
> >
> > I get the following error while trying to package the latest trunk code
> > using the assembly command.
> > [WARNING] Error injecting:
> > org.apache.maven.reporting.exec.DefaultMavenReportExecutor
> > java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/sonatype/aether/graph/DependencyFilter
> >         at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
> >         at
> java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Class.java:2389)
> >         at java.lang.Class.getDeclaredConstructors(Class.java:1836)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.spi.InjectionPoint.forConstructorOf(InjectionPoint.java:245)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.ConstructorBindingImpl.create(ConstructorBindingImpl.java:99)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.createUninitializedBinding(InjectorImpl.java:653)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.createJustInTimeBinding(InjectorImpl.java:863)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.createJustInTimeBindingRecursive(InjectorImpl.java:790)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.getJustInTimeBinding(InjectorImpl.java:278)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.getBindingOrThrow(InjectorImpl.java:210)
> >         at
> >
> >
> com.google.inject.internal.InjectorImpl.getProviderOrThrow(InjectorImpl.java:986)
> >
> > This fails the packaging process.  And not able to generate the tar ball
> > from this.
> >
> > Regards
> > Ram
> >
>
>
> You using recent mvn version Ram?  Try cleaning your local repo?
> St.Ack
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message