hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Liochon <nkey...@gmail.com>
Subject Re: Build failed in Jenkins: HBase-TRUNK #4047
Date Wed, 10 Apr 2013 07:16:09 GMT
I don't know who added them actually. They're executed in 0.95 as well I
think: they are executed with mvn install.
They seem to need ~1 hour to run and failed 2 of the last 10 builds (so
they fail 33% of the time when they are executed).

For now, on trunk, I removed them by setting a dummy value to it.test.

On the long term, the best option I see is to set another build, depending
on trunk, to execute them. This would save some time on the main build,
make the main build consistent with the precommit one, while still having
the ITests running often


On Wed, Apr 10, 2013 at 8:35 AM, Stack <stack@duboce.net> wrote:

> On Tue, Apr 9, 2013 at 5:01 PM, Sergey Shelukhin <sergey@hortonworks.com
> >wrote:
>
> > I noticed that integration tests ran as part of the build... one of them
> > has 30-minutes runtime by default and so it failed.
> > Did anything change recently w/the setup? I thought the tests didn't run
> as
> > part of the build before.
> >
> >
> Hmm..... They should not be running as part of regular build.
>
> [INFO] HBase - Integration Tests ......................... FAILURE
> [35:19.292s]
>
>
> Will look in morning.  Maybe nkeywal has some input?  (He just came
> online).
>
>
> St.Ack
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message