hbase-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Liping Zhang <zlpda...@gmail.com>
Subject Re: hbase 0.94.0 failed to individually run test case with org.apache.hadoop.hbase.TestZookeeper
Date Tue, 30 Oct 2012 04:07:15 GMT
Hi Ted Yu,

Just tried it and update you, it seems "mvn test -PlocalTests -Dtest="
works for "mvn  -PlocalTests -Dtest=*TestHRegion *test", but still not work
for "mvn  -PlocalTests -Dtest=*TestZookeeper *test".


On Tue, Oct 30, 2012 at 11:43 AM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:

> To answer your first question, you need to specify the following:
> mvn test -PlocalTests -Dtest=
>
>
> On Mon, Oct 29, 2012 at 8:37 PM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:
>
>> Can you try with 0.94.2 or tip of 0.94 ?
>> 0.94.0 is quite old.
>>
>>
>> On Mon, Oct 29, 2012 at 8:31 PM, Liping Zhang <zlpdaisy@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi  hbase deve, QA, Shixing,
>>>
>>> I'll highly appreciate you if you can answer the questions.
>>>
>>>
>>> Hi Shixing,
>>>
>>> I found in HBASE-6269, you did a full unit tests, but did you try it
>>> successfully with individually running "mvn -Dtest=*TestHRegion *test"?
>>> Thanks for your info.
>>>
>>>
>>>
>>> ---------- Forwarded message ----------
>>> From: Liping Zhang <zlpdaisy@gmail.com>
>>> Date: Tue, Oct 30, 2012 at 11:18 AM
>>> Subject: hbase 0.94.0 failed to individually run test case with
>>> org.apache.hadoop.hbase.TestZookeeper
>>> To: stack@apache.org, apurtell@apache.org, yuzhihong@gmail.com
>>>
>>>
>>>
>>> Hi Ted Yu, Stack and Andrew,
>>>
>>> How are thing going?  I met some issues when I individually run HBase
>>> 0.94.0 unit tests, can you help me out?
>>>
>>> -------------------------
>>> *question #1:*
>>>
>>> I downloaded with Hbase 0.94.0 and run it with unit tests, found that it
>>> was failed to *individually *run org.apache.hadoop.hbase.TestZookeeper
>>> and org.apache.hadoop.hbase.regionserver.TestHRegion when I individually
>>> ran it with "mvn -Dtest=TestZookeeper test" and "mvn -Dtest=TestHRegion
>>> test". It seems there was no unit testThe result showed as following:
>>>
>>> -------------------------------------------------------
>>>  T E S T S
>>> -------------------------------------------------------
>>>
>>> Results :
>>>
>>> *Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0
>>>
>>>
>>> --------------------------
>>> question #2:*
>>>
>>> How to skip to some test cases when I run full Hbase unit tests? Is
>>> there any command?
>>>
>>>
>>> ----------------------------
>>> *question #3:*
>>> I tried individual tests, and found that it didn't run any test case
>>> with "mvn -Dtest=*TestHRegion *test", but it  can run test cases with
>>> "mvn -Dtest=*TestKeyValue,TestHRegion* test",  do you know why it
>>> happens?*
>>> *
>>> Thanks very much for your answering!
>>>
>>> --
>>> Thanks!
>>>
>>> Best Regards,
>>> Liping Zhang
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Thanks!
>>>
>>> Best Regards,
>>> Liping Zhang(张 莉苹)
>>>
>>>
>>
>


-- 
Thanks!

Best Regards,
Liping Zhang(张 莉苹)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message