hawq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lei Chang <lei_ch...@apache.org>
Subject Re: Strange error during the db initialization
Date Thu, 10 Mar 2016 08:20:08 GMT
Hi Konstantin,

I think it is possible due to system configurations, I just added an
section about "system configuration" on the build and install page. you can
have a try.

https://cwiki.apache.org/confluence/display/HAWQ/Build+and+Install

Cheers
Lei


On Thu, Mar 10, 2016 at 1:36 PM, Konstantin Boudnik <cos@apache.org> wrote:

> Guys,
>
> I am seeing the following debug output while running initial boot sequence:
>
>   bash-4.2$ /usr/lib/hawq/bin/postgres -d 5 --boot -x0 -F -c
> max_connections=1280 -c shared_buffers=4000 -c max_fsm_pages=200000 <
> "/dev/null"
>
>   2016-03-10 05:34:31.445003
> GMT,,,p32521,th-908068352,,,,0,,,seg-10000,,,,,"FATAL","42601","--boot
>   requires a value",,,,,,,,"PostmasterMain","postmaster.c",1023,
>   2016-03-10 05:34:31.445777
> GMT,,,p32521,th-908068352,,,,0,,,seg-10000,,,,,"DEBUG3","00000","shmem_exit(1):
>   0 callbacks to make",,,,,,,,"shmem_exit","ipc.c",195,
>   2016-03-10 05:34:31.446467
> GMT,,,p32521,th-908068352,,,,0,,,seg-10000,,,,,"DEBUG3","00000","proc_exit(1):
>   0 callbacks to make",,,,,,,,"proc_exit_prepare","ipc.c",167,
>   2016-03-10 05:34:31.447147
> GMT,,,p32521,th-908068352,,,,0,,,seg-10000,,,,,"DEBUG3","00000","exit(1)",,,,,,,,"proc_exit","ipc.c",132,
>
>
> Can't figure out what's missing. Would appreciate any pointers.
> Thanks in advance,
>   Cos
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message