harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nathan Beyer <nbe...@gmail.com>
Subject Re: 6.0 Milestone testing -windowsXP-32
Date Wed, 23 Dec 2009 00:07:01 GMT
Here's my results for windows x86 testing with vs2003 build of java6
branch on Windows Vista.

http://people.apache.org/~ndbeyer/harmony/windows-x86-java6/html/

I think two of the errors are due to running in a virtual machine and
the network config I have.

-Nathan

On Tue, Dec 22, 2009 at 9:52 AM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
> pls check the testing result w/o awt and swing here
> http://people.apache.org/~tonywu/r893171-60m1-winxp32-vs2008/
>
> seems I got more errors than yours?
>
> On Tue, Dec 22, 2009 at 5:14 PM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
>> the federated build works for me. but still don't know what's the
>> reason for my non-federated build. Anyway I can keep moving and post
>> my testing result on win32 with VS 2008
>>
>> On Mon, Dec 21, 2009 at 10:46 PM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
>>> On Mon, Dec 21, 2009 at 9:55 PM, Mark Hindess
>>> <mark.hindess@googlemail.com> wrote:
>>>>
>>>> In message <211709bc0912210522i5a2fd37cqd21d0b9099c1b182@mail.gmail.com>,
>>>> Tony Wu writes:
>>>>>
>>>>> change the junit fork to "no" and it passes.  anyone came across this
>>>>> issue before?
>>>>
>>>> I'm a little confused as to how you are running the tests.  A simple:
>>>>
>>>>  ant test
>>>>
>>>> at the top level of the federated build should suffice.
>>>>
>>>> However, the paths in your output look like:
>>>>
>>>>   deploy/jdk/jre/bin/java
>>>>
>>>> where as I would expect them to be pointing at the combined hdk for
>>>> the federated build which has a path like:
>>>>
>>>>   target/hdk/jdk/jre/bin/java
>>>>
>>>> The deploy directories in component directories (working_*/deploy) are
>>>> all incomplete so it only make sense to run the tests against the merged
>>>> tree in target/hdk/...
>>>>
>>>> If you wish to run the tests from working_classlib then you need to set
>>>> the test.jre.home property to point back up to the absolute path of the
>>>> target/hdk/jdk/jre directory.
>>>
>>> Hi, Mark
>>>
>>> I just built it in a separate workingcopy of classlib/branches/java6
>>> and then copied a binary of DRLVM into bin/default. I tried to set
>>> test.jre.home to jdk/jre/bin, and it didn't work. I'm not sure the
>>> problem I'm experiencing is caused by the VS2008 or non-federated
>>> build.
>>>
>>> Will try on federated tomorrow. if it still doesn't work, I have to
>>> install a VS 2003 :-(
>>>
>>>>
>>>> HTH,
>>>>  Mark.
>>>>
>>>>> On Mon, Dec 21, 2009 at 4:57 PM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
>>>>> > with vs2008 + winxp x86 32bit, I resolved the compier error but
got
>>>>> > following error when run the tests.
>>>>> >
>>>>> > -get-test-vm-output:
>>>>> >  [exec] Execute failed: java.io.IOException: CreateProcess: D:\workingcopy\b
>>>>> > ranch6\deploy\jdk\jre\bin\java -version error=193
>>>>> >
>>>>> > test-jre-vm-info:
>>>>> >  [echo] java -version
>>>>> >  [echo] ${test.vm.info.tmp}
>>>>> >  [echo] hy.test.vm.name = drl
>>>>> >
>>>>> > test-module:
>>>>> >  [echo] Running luni Unit Test from luni_tests_api.jar
>>>>> >  [echo] Tested jre: D:\workingcopy\branch6\deploy\jdk\jre/bin/java
>>>>> >  [mkdir] Created dir: D:\workingcopy\branch6\build\test_report
>>>>> >  [junit] Running org.apache.harmony.luni.tests.util.UtilTest
>>>>> >  [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0
sec
>>>>> >
>>>>> > BUILD FAILED
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\build.xml:181: The following error occurred
while
>>>>> > executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\make\build-test.xml:54: The following error
occurred
>>>>> > while executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:529: The following error
occurred
>>>>> > while executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:541: The following error
occurred
>>>>> > while executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\modules\luni\build.xml:334: The following
error
>>>>> > occurred while executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\deploy\build\test\luni\build.xml:36: The
following
>>>>> > error occurred while executing this line:
>>>>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:732: Process fork failed.
>>>>> >
>>>>> > seems the java -version does not work, but I it works when I try
it
>>>>> > manually,
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Tony Wu
>>> China Software Development Lab, IBM
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Tony Wu
>> China Software Development Lab, IBM
>>
>
>
>
> --
> Tony Wu
> China Software Development Lab, IBM
>

Mime
View raw message