harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tony Wu <wuyue...@gmail.com>
Subject Re: 6.0 Milestone testing -windowsXP-32
Date Mon, 21 Dec 2009 14:46:45 GMT
On Mon, Dec 21, 2009 at 9:55 PM, Mark Hindess
<mark.hindess@googlemail.com> wrote:
>
> In message <211709bc0912210522i5a2fd37cqd21d0b9099c1b182@mail.gmail.com>,
> Tony Wu writes:
>>
>> change the junit fork to "no" and it passes.  anyone came across this
>> issue before?
>
> I'm a little confused as to how you are running the tests.  A simple:
>
>  ant test
>
> at the top level of the federated build should suffice.
>
> However, the paths in your output look like:
>
>   deploy/jdk/jre/bin/java
>
> where as I would expect them to be pointing at the combined hdk for
> the federated build which has a path like:
>
>   target/hdk/jdk/jre/bin/java
>
> The deploy directories in component directories (working_*/deploy) are
> all incomplete so it only make sense to run the tests against the merged
> tree in target/hdk/...
>
> If you wish to run the tests from working_classlib then you need to set
> the test.jre.home property to point back up to the absolute path of the
> target/hdk/jdk/jre directory.

Hi, Mark

I just built it in a separate workingcopy of classlib/branches/java6
and then copied a binary of DRLVM into bin/default. I tried to set
test.jre.home to jdk/jre/bin, and it didn't work. I'm not sure the
problem I'm experiencing is caused by the VS2008 or non-federated
build.

Will try on federated tomorrow. if it still doesn't work, I have to
install a VS 2003 :-(

>
> HTH,
>  Mark.
>
>> On Mon, Dec 21, 2009 at 4:57 PM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
>> > with vs2008 + winxp x86 32bit, I resolved the compier error but got
>> > following error when run the tests.
>> >
>> > -get-test-vm-output:
>> >  [exec] Execute failed: java.io.IOException: CreateProcess: D:\workingcopy\b
>> > ranch6\deploy\jdk\jre\bin\java -version error=193
>> >
>> > test-jre-vm-info:
>> >  [echo] java -version
>> >  [echo] ${test.vm.info.tmp}
>> >  [echo] hy.test.vm.name = drl
>> >
>> > test-module:
>> >  [echo] Running luni Unit Test from luni_tests_api.jar
>> >  [echo] Tested jre: D:\workingcopy\branch6\deploy\jdk\jre/bin/java
>> >  [mkdir] Created dir: D:\workingcopy\branch6\build\test_report
>> >  [junit] Running org.apache.harmony.luni.tests.util.UtilTest
>> >  [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0 sec
>> >
>> > BUILD FAILED
>> > D:\workingcopy\branch6\build.xml:181: The following error occurred while
>> > executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\make\build-test.xml:54: The following error occurred
>> > while executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:529: The following error occurred
>> > while executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:541: The following error occurred
>> > while executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\modules\luni\build.xml:334: The following error
>> > occurred while executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\deploy\build\test\luni\build.xml:36: The following
>> > error occurred while executing this line:
>> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:732: Process fork failed.
>> >
>> > seems the java -version does not work, but I it works when I try it
>> > manually,
>
>
>



-- 
Tony Wu
China Software Development Lab, IBM

Mime
View raw message