harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Hindess <mark.hind...@googlemail.com>
Subject Re: 6.0 Milestone testing -windowsXP-32
Date Mon, 21 Dec 2009 13:55:53 GMT

In message <211709bc0912210522i5a2fd37cqd21d0b9099c1b182@mail.gmail.com>,
Tony Wu writes:
>
> change the junit fork to "no" and it passes.  anyone came across this
> issue before?

I'm a little confused as to how you are running the tests.  A simple:

  ant test

at the top level of the federated build should suffice.

However, the paths in your output look like:

   deploy/jdk/jre/bin/java

where as I would expect them to be pointing at the combined hdk for
the federated build which has a path like:

   target/hdk/jdk/jre/bin/java

The deploy directories in component directories (working_*/deploy) are
all incomplete so it only make sense to run the tests against the merged
tree in target/hdk/...

If you wish to run the tests from working_classlib then you need to set
the test.jre.home property to point back up to the absolute path of the
target/hdk/jdk/jre directory.

HTH,
 Mark.

> On Mon, Dec 21, 2009 at 4:57 PM, Tony Wu <wuyuehao@gmail.com> wrote:
> > with vs2008 + winxp x86 32bit, I resolved the compier error but got
> > following error when run the tests.
> >
> > -get-test-vm-output:
> >  [exec] Execute failed: java.io.IOException: CreateProcess: D:\workingcopy\b
> > ranch6\deploy\jdk\jre\bin\java -version error=193
> >
> > test-jre-vm-info:
> >  [echo] java -version
> >  [echo] ${test.vm.info.tmp}
> >  [echo] hy.test.vm.name = drl
> >
> > test-module:
> >  [echo] Running luni Unit Test from luni_tests_api.jar
> >  [echo] Tested jre: D:\workingcopy\branch6\deploy\jdk\jre/bin/java
> >  [mkdir] Created dir: D:\workingcopy\branch6\build\test_report
> >  [junit] Running org.apache.harmony.luni.tests.util.UtilTest
> >  [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0 sec
> >
> > BUILD FAILED
> > D:\workingcopy\branch6\build.xml:181: The following error occurred while
> > executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\make\build-test.xml:54: The following error occurred
> > while executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:529: The following error occurred
> > while executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:541: The following error occurred
> > while executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\modules\luni\build.xml:334: The following error
> > occurred while executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\deploy\build\test\luni\build.xml:36: The following
> > error occurred while executing this line:
> > D:\workingcopy\branch6\make\properties.xml:732: Process fork failed.
> >
> > seems the java -version does not work, but I it works when I try it
> > manually,



Mime
View raw message