harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sean Qiu <sean.xx....@gmail.com>
Subject Re: [build] Help with BTI
Date Tue, 03 Feb 2009 06:50:33 GMT
2009/2/3 Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com>

> Let me share my understanding.
>
> 1. Sean, I support your quick solution.
>
> 2. Tim, if you want to check fixed BTI adaptor in, then instead of "true"
> at
> <sysproperty key="use.libstdc++6" value="true"/> there should be a new
> property from properties.xml because adaptor is not intended for
> configuration fixes.


+1


>
>
> On Tue, Feb 3, 2009 at 5:45 AM, Sean Qiu <sean.xx.qiu@gmail.com> wrote:
>
> > AFAIK,  we can modify the <BTI>/adaptor/classlib/adaptor.xml,  add the
> > property for setup task.
> >
> > Index: adaptor.xml
> > ===================================================================
> > --- adaptor.xml (revision 740179)
> > +++ adaptor.xml (working copy)
> > @@ -28,6 +28,7 @@
> >              inheritAll="false"/>
> >         <!-- Use BTI staff to execute Ant Build in new process -->
> >         <exec-ant dir="${trunk.dir}" targets="rebuild">
> > +            <sysproperty key="use.libstdc++6" value="true"/>
> >             <sysproperty key="keep.working" value="true"/>
> >             <!-- workaround on classlib-build's InvocationTargetException
> > -->
> >             <jvmarg line="-Xmx1000M"/>
> >
> > I can't find a quick solution without modification, since it is
> indirectly
> > called.
> >
> >
> > 2009/2/3 Tim Ellison <t.p.ellison@gmail.com>
> >
> > > I could use some help with using the BTI to build and test Harmony.
> > >
> > > I'm trying to run the short integrity tests, and have a couple of
> > > questions already.
> > >
> > >  - how do I pass arguments into the build?  In particular I need to
> > > specify "use.libstdc++6=true" (without editing the files that the BTI
> > > checks out, of course).  Defining the property at the top level doesn't
> > > pass it through to the subsystems.
> > >
> > >  - the test runs are failing (since they are built without that
> property
> > > set), but the BTI is reporting them as passing!  See [1]
> > >
> > > Any help appreciated.
> > >
> > > [1]
> > >
> > >
> >
> http://hudson.zones.apache.org/hudson/view/Harmony/job/Harmony-1.5-head-linux-x86_64-BTI_short_integrity/7/console
> > >
> > > Regards,
> > > Tim
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Best Regards
> > Sean, Xiao Xia Qiu
> >
> > China Software Development Lab, IBM
> >
>
>
>
> --
> С уважением,
> Алексей Федотов,
> ЗАО <<Телеком Экспресс>>
>



-- 
Best Regards
Sean, Xiao Xia Qiu

China Software Development Lab, IBM

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message