harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Ellison <t.p.elli...@gmail.com>
Subject Re: [build] Help with BTI
Date Tue, 03 Feb 2009 08:12:23 GMT
Sean Qiu wrote:
> AFAIK,  we can modify the <BTI>/adaptor/classlib/adaptor.xml,  add the
> property for setup task.
> 
> Index: adaptor.xml
> ===================================================================
> --- adaptor.xml (revision 740179)
> +++ adaptor.xml (working copy)
> @@ -28,6 +28,7 @@
>               inheritAll="false"/>
>          <!-- Use BTI staff to execute Ant Build in new process -->
>          <exec-ant dir="${trunk.dir}" targets="rebuild">
> +            <sysproperty key="use.libstdc++6" value="true"/>
>              <sysproperty key="keep.working" value="true"/>
>              <!-- workaround on classlib-build's InvocationTargetException
> -->
>              <jvmarg line="-Xmx1000M"/>
> 
> I can't find a quick solution without modification, since it is indirectly
> called.

Yep, that's the solution I came up with too.

I also tried setting the property in .harmony-classlib.properties but
that didn't work for some reason I've not figured out yet.


Incidentally, I had tried to reuse the build results, rather than have
the BTI suite re-checkout and build everything again, i.e. i wanted to
test an existing build.  Again, maybe I'm just not looking in the right
places but I don't see how to achieve that either :-(

making slow progress...
Tim


Mime
View raw message