harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "chunrong lai" <chunrong...@gmail.com>
Subject Re: testing for the newer EUT
Date Thu, 15 Jan 2009 07:05:51 GMT
Hi, xiaofeng:
  Sorry for the confusion.
  The 100% pass rate is only for the "ant" test set posted by Nathan,
instead of for the whole EUT35 test suite.

On Thu, Jan 15, 2009 at 2:42 PM, Xiao-Feng Li <xiaofeng.li@gmail.com> wrote:

> 100% pass rate?!
>
> Thanks,
> xiaofeng
>
> On Thu, Jan 15, 2009 at 2:13 PM, chunrong lai <chunronglai@gmail.com>
> wrote:
> > Thanks.
> > Here are my running logs (with EUT 3.5M3) with 100% pass rate. I am not
> sure
> > why you get such failure in your side (looks in confguration phase).
> >
> > I may try 3.5M4 later.
> > On Thu, Jan 15, 2009 at 1:25 PM, Nathan Beyer <ndbeyer@apache.org>
> wrote:
> >>
> >> Here's the issue I'm seeing. I've attached the results that I'm seeing
> >> from the 'ant' test, as run by this command.
> >>
> >> java -jar
> >> eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20081201-1815.jar
> >> -data workspace -application org.eclipse.ant.core.antRunner -file
> >> test.xml ant -Dos=win32 -Dws=win32 -Darch=x86 -Dclean=true
> >> -propertyfile vm.properties -logger org.apache.tools.ant.DefaultLogger
> >>
> >> The 'html' results shows that no tests were run. The log file shows
> >> some failure in loading something.
> >>
> >> -Nathan
> >>
> >> On Wed, Jan 14, 2009 at 3:40 PM, chunrong lai <chunronglai@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > I run EUT35 in windows so far. As to EUT33, I run it in both windows
> and
> >> > linux.
> >> > Thanks.
> >> >
> >> > On Wed, Jan 14, 2009 at 2:38 PM, Nathan Beyer <ndbeyer@apache.org>
> >> > wrote:
> >> >
> >> >> Are you doing both Windows and Linux? I'm just doing Windows, Vista
> to
> >> >> specific.
> >> >>
> >> >> -Nathan
> >> >>
> >> >> On Mon, Jan 12, 2009 at 5:08 PM, chunrong lai <chunronglai@gmail.com
> >
> >> >> wrote:
> >> >> > Thanks. I'd like to have a try.
> >> >> > Maybe you can also try the java command line running (after clean
> >> >> > extraction) and post the running results?
> >> >> >
> >> >> > On Tue, Jan 13, 2009 at 12:05 AM, Nathan Beyer <ndbeyer@apache.org
> >
> >> >> wrote:
> >> >> >
> >> >> >> Maybe the difference is the milestone I'm testing. Have you
tried
> >> >> >> moving to the next milestone release?
> >> >> >>
> >> >> >> On Mon, Jan 12, 2009 at 1:26 AM, chunrong lai
> >> >> >> <chunronglai@gmail.com>
> >> >> >> wrote:
> >> >> >> > Thanks.
> >> >> >> > (1) My default JRE is also Harmony JVM.
> >> >> >> >     I tried to set public JRE as SUN JRE and specify
Harmony VM
> >> >> >> > with
> >> >> >> "-vm"
> >> >> >> > in runtests.bat but just get same results as my previous
> running.
> >> >> >> >
> >> >> >> > (2) I think that there are not two JVM executables if
run it
> with
> >> >> >> > java
> >> >> >> > command lines. So the harness issue does not exist if
we can
> >> >> >> > reproduce
> >> >> >> the
> >> >> >> > error there.
> >> >> >> >     Yes. There are two java executables in scripts based
> running,
> >> >> >> > like
> >> >> >> the
> >> >> >> > "jvm" and "vm" option for runtests.bat or the java executable
in
> >> >> >> > path
> >> >> or
> >> >> >> in
> >> >> >> > eut.run.properties (for test.xml).
> >> >> >> >
> >> >> >> >      java -jar
> >> >> >> > eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.0.v20070606.jar
> >> >> >> > -data
> >> >> >> > workspace -application org.eclipse.ant.core.antRunner
-file
> >> >> >> > test.xml
> >> >> >> jdttext
> >> >> >> > -Dos=linux -Dws=gtk -Darch=x86 -Dclean=true -propertyfile
> >> >> >> eut.run.properties
> >> >> >> > -logger org.apache.tools.ant.DefaultLogger
> >> >> >> >
> >> >> >> >
> >> >> >> >
> >> >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 2:55 PM, Nathan Beyer <
> ndbeyer@apache.org>
> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >
> >> >> >> >> It must be the 'jvm' property in that file. When
I add that, it
> >> >> >> >> uses
> >> >> >> >> the Harmony JRE to run the tests. However, the test
harness is
> >> >> >> >> still
> >> >> >> >> run with the public JRE (in my case, Sun's JRE).
> >> >> >> >>
> >> >> >> >> Would you mind trying to add "-vm path/to/harmony"
to runtests
> >> >> >> >> and
> >> >> >> >> seeing what results to get from a clean start? I'd
like to know
> >> >> >> >> if
> >> >> >> >> you're getting the same failures. The console output
doesn't
> show
> >> >> >> >> much, but when you look at the results, no tests
were run and
> the
> >> >> >> >> log
> >> >> >> >> shows some weird errors in equinox.
> >> >> >> >>
> >> >> >> >> -Nathan
> >> >> >> >>
> >> >> >> >> On Mon, Jan 12, 2009 at 12:47 AM, chunrong lai <
> >> >> chunronglai@gmail.com>
> >> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >> > I run it with
> >> >> >> >> >  runtests -properties eut.run.properties jdtcorebuilder
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> > or
> >> >> >> >> > D:\eclipse-testing>java -jar
> >> >> >> >> >
> >> >> >>
> >> >> >>
> eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20080825-1800.jar
> >> >> >> >> > -application org.eclipse.test.coretestapplication
-data
> >> >> >> >> > workspace
> >> >> -dev
> >> >> >> >> bin
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >>
> formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultFormatter,d:\eclipse-testing\eclipse\org.eclipse.jdt.core.tests.builder.BuilderTests.xml
> >> >> >> >> > -testPluginName org.eclipse.jdt.core.tests.builder
-className
> >> >> >> >> > org.eclipse.jdt.core.tests.builder.BuilderTests
-os win32 -ws
> >> >> >> >> > win32
> >> >> >> -arch
> >> >> >> >> > x86
> >> >> >> >> > after manual clean/extraction.
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> > I also tried "runtests -properties eut.run.properties"
and
> saw
> >> >> those
> >> >> >> >> > jdtcorebuilder errors are reproducible.
> >> >> >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 12:42 PM, Nathan Beyer
> >> >> >> >> > <ndbeyer@apache.org
> >> >> >
> >> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> When I don't specificy "-vm", then it uses
the 'java'
> >> >> >> >> >> executable
> >> >> in
> >> >> >> my
> >> >> >> >> >> path that Sun's public JRE installed, for
all invocations.
> All
> >> >> >> >> >> I
> >> >> have
> >> >> >> >> >> set in my properties file is the "J2SE-1.5"
property. What
> >> >> >> >> >> does
> >> >> the
> >> >> >> >> >> "jvm" property do?
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> I presume you're running "runtests -properties
> >> >> >> >> >> eut.run.properties
> >> >> >> all".
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> -Nathan
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> On Sun, Jan 11, 2009 at 10:19 PM, chunrong
lai <
> >> >> >> chunronglai@gmail.com>
> >> >> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >> >> > hi, Nathan:
> >> >> >> >> >> >     I have not tried 3.5M4 but just
tried 3.5M3.
> >> >> >> >> >> >     According to the attched "Readme.htm",
one only needs
> to
> >> >> >>  specify
> >> >> >> >> the
> >> >> >> >> >> > (J2SE) item of eut.run.properties (I
attached mine) and
> then
> >> >> >> >> >> > run
> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> > runtests -properties <path to properties
file> [-os
> >> >> >> >> >> > <operating
> >> >> >> >> system>]
> >> >> >> >> >> [-ws
> >> >> >> >> >> > <windowing system>] [-arch <architecture>]
[-noclean] [-vm
> >> >> >> >> >> > <path
> >> >> to
> >> >> >> >> java
> >> >> >> >> >> > executable>][-Dtest.target=performance][targetname1
> >> >> >> >> >> > targetname2
> >> >> >> >> >> targetname3
> >> >> >> >> >> > etc...]
> >> >> >> >> >> >     for that. You can read the "Requirements"
session in
> it.
> >> >> >> >> >> > It
> >> >> >> seems
> >> >> >> >> >> that
> >> >> >> >> >> > the requirements (winzip, ant) are
minimum.
> >> >> >> >> >> >     Detailed steps of the testing can
be found in
> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >>
> http://www.eclipse.org/articles/Article-PDE-Automation/automation.html(around
> >> >> >> >> >> > Fig 13).
> >> >> >> >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 11:48 AM, Nathan
Beyer <
> >> >> ndbeyer@apache.org
> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> I've been trying to recreate these
errors, can anyone
> share
> >> >> >> >> >> >> the
> >> >> >> >> >> >> specific commands, settings and
tools being used?
> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> I'm trying this with the 3.5M4
builds and I can't even
> get
> >> >> >> >> >> >> the
> >> >> >> 'ant'
> >> >> >> >> >> >> test to run when Harmony is the
bootstrapping JRE and the
> >> >> >> >> >> >> JRE
> >> >> >> running
> >> >> >> >> >> >> the actual tests.
> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> -Nathan
> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> On Sat, Jan 10, 2009 at 7:35 AM,
Gregory Shimansky
> >> >> >> >> >> >> <gshimansky@apache.org> wrote:
> >> >> >> >> >> >> > On 7 January 2009 Huang, Eric
wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> Did not cath this one
earlier. What is the
> >> >> >> jrt.core.tests.builder
> >> >> >> >> >> >> >> about? It
> >> >> >> >> >> >> >> almost failed completely.
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> > It looks like almost all tests
fail with the same
> >> >> >> >> >> >> > exception
> >> >> >> >> message:
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> > Build path contains duplicate
> >> >> >> >> >> >> > entry:
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >>
> 'D:harmony.cc/trunk/working_vm/build/windows_x86_msvc_release/deploy/jdk/jre/bin/default/gc_gen.jar'
> >> >> >> >> >> >> > for project 'Project'
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> > Interesting how there is no
'/' or '\' after D: in the
> >> >> >> >> >> >> > path
> >> >> >> name.
> >> >> >> >> Is
> >> >> >> >> >> it
> >> >> >> >> >> >> > a
> >> >> >> >> >> >> > valid path in win32?
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> Eric
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> -----Original Message-----
> >> >> >> >> >> >> >> From: chunrong lai [mailto:chunronglai@gmail.com]
> >> >> >> >> >> >> >> Sent: Wednesday, January
07, 2009 12:32 PM
> >> >> >> >> >> >> >> To: dev@harmony.apache.org
> >> >> >> >> >> >> >> Subject: Re: testing for
the newer EUT
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> After works on HARMONY-6020
now we get 98.42% pass
> rate
> >> >> >> >> >> >> >> for
> >> >> >> 26416
> >> >> >> >> >> test
> >> >> >> >> >> >> >> cases when running EUT35
in win32 platform as below.
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >>  Tests
> >> >> >> >> >> >> >> Failures  Errors  Success
rate
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.ui.tests
> >> >> >> >> >> >> >> 2143
> >> >> >> >> >> >> >> 19                   
1            99.07%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.model
        11138
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    6
           99.95%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.compiler
     10216
> >> >> >> >> >> >> >> 17                   
0            99.83%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.builder
        195
> >> >> >> >> >> >> >> 0                 184
            5.64%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.performance
 1
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    0
         100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.team.tests.core
               17
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    0
         100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.update.tests
                    131
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    0
         100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.expressions.tests
      98
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    0
         100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.osgi.tests
> 504
> >> >> >> >> >> >> >> 48                 101
          70.44%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.tests.resources
         914
> >> >> >> >> >> >> >> 7                   29
          96.06%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.tests.runtime
            389
> >> >> >> >> >> >> >> 1                    
0            99.74%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.compare.tests
                  80
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    
0           100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.ant.tests.core
                  85
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    
0           100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.releng.tests
                      5
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    
0           100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.text.tests
> 500
> >> >> >> >> >> >> >> 0                    
0           100.00%
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >>       Totally:
> >> >> 26416
> >> >> >> >> >> >> >> 92                 321
          98.42%
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >>  More details are posted
in HARMONY-6062.
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> regards,
> >> >> >> >> >> >> >> chunrong
> >> >> >> >> >> >> >> Managed Runtime Technology
Center, Intel
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> On Sat, Dec 27, 2008 at
3:25 AM, Nathan Beyer <
> >> >> >> ndbeyer@apache.org
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > I posted a comment
about this on the JIRA issue - I
> >> >> >> >> >> >> >> > think
> >> >> >> this
> >> >> >> >> is
> >> >> >> >> >> >> >> > related to a class
loading problem I found a few
> weeks
> >> >> ago.
> >> >> >> The
> >> >> >> >> >> >> >> > ClassNotFoundError
looked familiar - I reduced it to
> a
> >> >> >> complex
> >> >> >> >> >> >> >> > cyclical class dependency
that DRLVM couldn't load.
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > https://issues.apache.org/jira/browse/HARMONY-6020
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > On Thu, Dec 25, 2008
at 10:32 PM, chunrong lai
> >> >> >> >> >> >> >> > <chunronglai@gmail.com>
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > > hi, colleagues:
> >> >> >> >> >> >> >> > >    I'd like
to update my running status of EUT35
> >> >> >> >> >> >> >> > > with
> >> >> you.
> >> >> >> As
> >> >> >> >> >> >> >> > > reported
> >> >> >> >> >> >> >> > > in HARMONY-6062,
I have not been able to run EUT35
> >> >> >> >> >> >> >> > > with
> >> >> >> >> Harmony
> >> >> >> >> >> >> >> > > (although it
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > is
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > > fine to run
EUT33 with it).
> >> >> >> >> >> >> >> > >    The failure
can be reproduced with the long
> java
> >> >> command
> >> >> >> >> line
> >> >> >> >> >> >> >> > > option
> >> >> >> >> >> >> >> > > "java -jar
> >> >> >> >> >> >> >> > >
> >> >> >> >> >> >> >> > >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >> >>
> eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20080825-1800.jar
> >> >> >> >> >> >> >> > > -application
org.eclipse.test.uitestapplication
> >> >> >> >> >> >> >> > > -data
> >> >> >> >> workspace
> >> >> >> >> >> >> >> > > -dev
> >> >> >> >> >> >> >> > > bin
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >>
> formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultForm
> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >> >
> >atter,d:\eclipse-testing\eclipse\org.eclipse.jdt.text.tests.JdtTextTestSui
> >> >> >> >> >> >> >> >te.xml
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > > -testPluginName
org.eclipse.jdt.text.tests
> >> >> >> >> >> >> >> > > -className
> >> >> >> >> >> >> >> > > org.eclipse.jdt.text.tests.JdtTextTestSuite
-os
> >> >> >> >> >> >> >> > > win32
> >> >> -ws
> >> >> >> >> win32
> >> >> >> >> >> >> >> > > -arch
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > x86".
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > > I also attached
the output file in the JIRA, where
> I
> >> >> guess
> >> >> >> the
> >> >> >> >> >> root
> >> >> >> >> >> >> >> > > cause are from
some Harmony jar file constrains,
> >> >> "!MESSAGE
> >> >> >> >> >> Missing
> >> >> >> >> >> >> >> > > Constraint:
Bundle-RequiredExecutionEnvironment:
> >> >> >> JavaSE-1.6".
> >> >> >> >> >> >> >> > >    Another interesting
point is that after the
> test
> >> >> >> >> >> >> >> > > case
> >> >> >> had
> >> >> >> >> >> >> >> > > successfully
runed (so the configuration phase has
> >> >> >> >> >> >> >> > > been
> >> >> >> >> finished)
> >> >> >> >> >> >> >> > > with
> >> >> >> >> >> >> >> > > RI (with above
command), it would be no problem
> for
> >> >> Harmony
> >> >> >> to
> >> >> >> >> >> run
> >> >> >> >> >> >> >> > > it
> >> >> >> >> >> >> >> > > again. This
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > somehow
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > > supports our
guess of some verification failures
> in
> >> >> >> >> >> >> >> > > the
> >> >> >> >> >> >> >> > > configuration
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > phase.
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > > On Thu, Dec
18, 2008 at 8:37 PM, chunrong lai
> >> >> >> >> >> >> >> > > <chunronglai@gmail.com>
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > >> I am running
the tests, not finished yet.
> >> >> >> >> >> >> >> > >>
> >> >> >> >> >> >> >> > >> Thanks.
> >> >> >> >> >> >> >> > >>
> >> >> >> >> >> >> >> > >>
> >> >> >> >> >> >> >> > >> On Wed,
Dec 17, 2008 at 9:28 PM, Tim Ellison
> >> >> >> >> >> >> >> > >> <t.p.ellison@gmail.com
> >> >> >> >> >> >> >> > >
> >> >> >> >> >> >> >> > >wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> Are
you looking at this Chunrong?
> >> >> >> >> >> >> >> > >>>
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> Tim
Ellison wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
chunrong lai wrote:
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >>
  So far Harmony has only EUT3.3 in testing.
> It
> >> >> looks
> >> >> >> >> like
> >> >> >> >> >> it
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >>
is
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > time
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> to
> >> >> >> >> >> >> >> > >>>
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >>
include EUT3.4 now. Your suggestions/comments
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >>
are
> >> >> >> >> welcome.
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
Skip 3.4 and go straight to the 3.5 stream
> tests
> >> >> [1].
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
It would be prudent to test using the latest
> >> >> milestone
> >> >> >> >> build
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
first
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > [2],
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
but if we want to remain current then catching
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
any
> >> >> >> issues
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
earlier
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
in
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > the
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
integration builds would be the thing to do.
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
How about running then using the Apache
> >> >> infrastructure,
> >> >> >> >> which
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
would
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > give
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
us better control of the jobs and insight into
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
the
> >> >> >> >> failures?
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
[1]
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
[2]
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >>
> >> >> >>
> >> >>
> >> >>
> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/S-3.5M3-200810301917/
> >> >> >> >> >> >> >> >index.php
> >> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
Regards,
> >> >> >> >> >> >> >> > >>> >
Tim
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >> > --
> >> >> >> >> >> >> > Gregory
> >> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >> >
> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >
> >> >> >> >>
> >> >> >> >
> >> >> >>
> >> >> >
> >> >>
> >> >
> >
> >
>
>
>
> --
>  Managed Runtime Technology Center, Intel
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message