harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Regis <xu.re...@gmail.com>
Subject Re: testing for the newer EUT
Date Thu, 15 Jan 2009 09:32:09 GMT
chunrong lai wrote:
> Thanks.
> Here are my running logs (with EUT 3.5M3) with 100% pass rate. I am not 
> sure why you get such failure in your side (looks in confguration phase).
>  
> I may try 3.5M4 later.
> On Thu, Jan 15, 2009 at 1:25 PM, Nathan Beyer <ndbeyer@apache.org 
> <mailto:ndbeyer@apache.org>> wrote:
> 
>     Here's the issue I'm seeing. I've attached the results that I'm seeing
>     from the 'ant' test, as run by this command.
> 
>     java -jar
>     eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20081201-1815.jar
>     -data workspace -application org.eclipse.ant.core.antRunner -file
>     test.xml ant -Dos=win32 -Dws=win32 -Darch=x86 -Dclean=true
>     -propertyfile vm.properties -logger org.apache.tools.ant.DefaultLogger
> 
>     The 'html' results shows that no tests were run. The log file shows
>     some failure in loading something.
> 
>     -Nathan
> 
>     On Wed, Jan 14, 2009 at 3:40 PM, chunrong lai <chunronglai@gmail.com
>     <mailto:chunronglai@gmail.com>> wrote:
>      > I run EUT35 in windows so far. As to EUT33, I run it in both
>     windows and
>      > linux.
>      > Thanks.
>      >
>      > On Wed, Jan 14, 2009 at 2:38 PM, Nathan Beyer <ndbeyer@apache.org
>     <mailto:ndbeyer@apache.org>> wrote:
>      >
>      >> Are you doing both Windows and Linux? I'm just doing Windows,
>     Vista to
>      >> specific.
>      >>
>      >> -Nathan
>      >>
>      >> On Mon, Jan 12, 2009 at 5:08 PM, chunrong lai
>     <chunronglai@gmail.com <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> wrote:
>      >> > Thanks. I'd like to have a try.
>      >> > Maybe you can also try the java command line running (after clean
>      >> > extraction) and post the running results?
>      >> >
>      >> > On Tue, Jan 13, 2009 at 12:05 AM, Nathan Beyer
>     <ndbeyer@apache.org <mailto:ndbeyer@apache.org>>
>      >> wrote:
>      >> >
>      >> >> Maybe the difference is the milestone I'm testing. Have you tried
>      >> >> moving to the next milestone release?
>      >> >>
>      >> >> On Mon, Jan 12, 2009 at 1:26 AM, chunrong lai
>     <chunronglai@gmail.com <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> >> wrote:
>      >> >> > Thanks.
>      >> >> > (1) My default JRE is also Harmony JVM.
>      >> >> >     I tried to set public JRE as SUN JRE and specify
>     Harmony VM with
>      >> >> "-vm"
>      >> >> > in runtests.bat but just get same results as my previous
>     running.
>      >> >> >
>      >> >> > (2) I think that there are not two JVM executables if run
>     it with java
>      >> >> > command lines. So the harness issue does not exist if we
>     can reproduce
>      >> >> the
>      >> >> > error there.
>      >> >> >     Yes. There are two java executables in scripts based
>     running, like
>      >> >> the
>      >> >> > "jvm" and "vm" option for runtests.bat or the java
>     executable in path
>      >> or
>      >> >> in
>      >> >> > eut.run.properties (for test.xml).
>      >> >> >
>      >> >> >      java -jar
>      >> >> >
>     eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.0.v20070606.jar -data
>      >> >> > workspace -application org.eclipse.ant.core.antRunner -file
>     test.xml
>      >> >> jdttext
>      >> >> > -Dos=linux -Dws=gtk -Darch=x86 -Dclean=true -propertyfile
>      >> >> eut.run.properties
>      >> >> > -logger org.apache.tools.ant.DefaultLogger
>      >> >> >
>      >> >> >
>      >> >> >
>      >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 2:55 PM, Nathan Beyer
>     <ndbeyer@apache.org <mailto:ndbeyer@apache.org>>
>      >> >> wrote:
>      >> >> >
>      >> >> >> It must be the 'jvm' property in that file. When I add
>     that, it uses
>      >> >> >> the Harmony JRE to run the tests. However, the test
>     harness is still
>      >> >> >> run with the public JRE (in my case, Sun's JRE).
>      >> >> >>
>      >> >> >> Would you mind trying to add "-vm path/to/harmony" to
>     runtests and
>      >> >> >> seeing what results to get from a clean start? I'd like
to
>     know if
>      >> >> >> you're getting the same failures. The console output
>     doesn't show
>      >> >> >> much, but when you look at the results, no tests were
run
>     and the log
>      >> >> >> shows some weird errors in equinox.
>      >> >> >>
>      >> >> >> -Nathan
>      >> >> >>
>      >> >> >> On Mon, Jan 12, 2009 at 12:47 AM, chunrong lai <
>      >> chunronglai@gmail.com <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> >> >> wrote:
>      >> >> >> > I run it with
>      >> >> >> >  runtests -properties eut.run.properties jdtcorebuilder
>      >> >> >> >
>      >> >> >> > or
>      >> >> >> > D:\eclipse-testing>java -jar
>      >> >> >> >
>      >> >>
>     eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20080825-1800.jar
>      >> >> >> > -application org.eclipse.test.coretestapplication
-data
>     workspace
>      >> -dev
>      >> >> >> bin
>      >> >> >> >
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>     formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultFormatter,d:\eclipse-testing\eclipse\org.eclipse.jdt.core.tests.builder.BuilderTests.xml
>      >> >> >> > -testPluginName org.eclipse.jdt.core.tests.builder
>     -className
>      >> >> >> > org.eclipse.jdt.core.tests.builder.BuilderTests
-os
>     win32 -ws win32
>      >> >> -arch
>      >> >> >> > x86
>      >> >> >> > after manual clean/extraction.
>      >> >> >> >
>      >> >> >> > I also tried "runtests -properties eut.run.properties"
>     and saw
>      >> those
>      >> >> >> > jdtcorebuilder errors are reproducible.
>      >> >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 12:42 PM, Nathan Beyer
>     <ndbeyer@apache.org <mailto:ndbeyer@apache.org>
>      >> >
>      >> >> >> wrote:
>      >> >> >> >
>      >> >> >> >> When I don't specificy "-vm", then it uses the
'java'
>     executable
>      >> in
>      >> >> my
>      >> >> >> >> path that Sun's public JRE installed, for all
>     invocations. All I
>      >> have
>      >> >> >> >> set in my properties file is the "J2SE-1.5"
property.
>     What does
>      >> the
>      >> >> >> >> "jvm" property do?
>      >> >> >> >>
>      >> >> >> >> I presume you're running "runtests -properties
>     eut.run.properties
>      >> >> all".
>      >> >> >> >>
>      >> >> >> >> -Nathan
>      >> >> >> >>
>      >> >> >> >> On Sun, Jan 11, 2009 at 10:19 PM, chunrong lai
<
>      >> >> chunronglai@gmail.com <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> >> >> >> wrote:
>      >> >> >> >> > hi, Nathan:
>      >> >> >> >> >     I have not tried 3.5M4 but just tried
3.5M3.
>      >> >> >> >> >     According to the attched "Readme.htm",
one only
>     needs to
>      >> >>  specify
>      >> >> >> the
>      >> >> >> >> > (J2SE) item of eut.run.properties (I attached
mine)
>     and then run
>      >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> > runtests -properties <path to properties
file> [-os
>     <operating
>      >> >> >> system>]
>      >> >> >> >> [-ws
>      >> >> >> >> > <windowing system>] [-arch <architecture>]
[-noclean]
>     [-vm <path
>      >> to
>      >> >> >> java
>      >> >> >> >> > executable>][-Dtest.target=performance][targetname1
>     targetname2
>      >> >> >> >> targetname3
>      >> >> >> >> > etc...]
>      >> >> >> >> >     for that. You can read the "Requirements"
session
>     in it. It
>      >> >> seems
>      >> >> >> >> that
>      >> >> >> >> > the requirements (winzip, ant) are minimum.
>      >> >> >> >> >     Detailed steps of the testing can be
found in
>      >> >> >> >> >
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>     http://www.eclipse.org/articles/Article-PDE-Automation/automation.html(around
>      >> >> >> >> > Fig 13).
>      >> >> >> >> > On Mon, Jan 12, 2009 at 11:48 AM, Nathan
Beyer <
>      >> ndbeyer@apache.org <mailto:ndbeyer@apache.org>
>      >> >> >
>      >> >> >> >> wrote:
>      >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> I've been trying to recreate these
errors, can
>     anyone share the
>      >> >> >> >> >> specific commands, settings and tools
being used?
>      >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> I'm trying this with the 3.5M4 builds
and I can't
>     even get the
>      >> >> 'ant'
>      >> >> >> >> >> test to run when Harmony is the bootstrapping
JRE
>     and the JRE
>      >> >> running
>      >> >> >> >> >> the actual tests.
>      >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> -Nathan
>      >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> On Sat, Jan 10, 2009 at 7:35 AM, Gregory
Shimansky
>      >> >> >> >> >> <gshimansky@apache.org
>     <mailto:gshimansky@apache.org>> wrote:
>      >> >> >> >> >> > On 7 January 2009 Huang, Eric
wrote:
>      >> >> >> >> >> >> Did not cath this one earlier.
What is the
>      >> >> jrt.core.tests.builder
>      >> >> >> >> >> >> about? It
>      >> >> >> >> >> >> almost failed completely.
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> > It looks like almost all tests
fail with the same
>     exception
>      >> >> >> message:
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> > Build path contains duplicate
>      >> >> >> >> >> > entry:
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >>
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>     'D:harmony.cc/trunk/working_vm/build/windows_x86_msvc_release/deploy/jdk/jre/bin/default/gc_gen.jar'
>      >> >> >> >> >> > for project 'Project'
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> > Interesting how there is no '/'
or '\' after D: in
>     the path
>      >> >> name.
>      >> >> >> Is
>      >> >> >> >> it
>      >> >> >> >> >> > a
>      >> >> >> >> >> > valid path in win32?
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> Eric
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >> -----Original Message-----
>      >> >> >> >> >> >> From: chunrong lai [mailto:chunronglai@gmail.com
>     <mailto:chunronglai@gmail.com>]
>      >> >> >> >> >> >> Sent: Wednesday, January 07,
2009 12:32 PM
>      >> >> >> >> >> >> To: dev@harmony.apache.org
>     <mailto:dev@harmony.apache.org>
>      >> >> >> >> >> >> Subject: Re: testing for the
newer EUT
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >> After works on HARMONY-6020
now we get 98.42%
>     pass rate for
>      >> >> 26416
>      >> >> >> >> test
>      >> >> >> >> >> >> cases when running EUT35 in
win32 platform as below.
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >>  Tests
>      >> >> >> >> >> >> Failures  Errors  Success
rate
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.ui.tests
                     
>         2143
>      >> >> >> >> >> >> 19                    1  
         99.07%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.model
        11138
>      >> >> >> >> >> >> 0                    6   
        99.95%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.compiler
     10216
>      >> >> >> >> >> >> 17                    0  
         99.83%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.builder
        195
>      >> >> >> >> >> >> 0                 184    
        5.64%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.core.tests.performance
 1
>      >> >> >> >> >> >> 0                    0   
      100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.team.tests.core
               17
>      >> >> >> >> >> >> 0                    0   
      100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.update.tests
                 
>       131
>      >> >> >> >> >> >> 0                    0   
      100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.expressions.tests
      98
>      >> >> >> >> >> >> 0                    0   
      100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.osgi.tests
                   
>         504
>      >> >> >> >> >> >> 48                 101   
       70.44%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.tests.resources
         914
>      >> >> >> >> >> >> 7                   29   
       96.06%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.core.tests.runtime
            389
>      >> >> >> >> >> >> 1                     0  
         99.74%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.compare.tests
                  80
>      >> >> >> >> >> >> 0                     0  
        100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.ant.tests.core
                  85
>      >> >> >> >> >> >> 0                     0  
        100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.releng.tests
                 
>         5
>      >> >> >> >> >> >> 0                     0  
        100.00%
>      >> >> >> >> >> >>       org.eclipse.jdt.text.tests
               
>         500
>      >> >> >> >> >> >> 0                     0  
        100.00%
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >>       Totally:
>      >> 26416
>      >> >> >> >> >> >> 92                 321   
       98.42%
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >>  More details are posted in
HARMONY-6062.
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >> regards,
>      >> >> >> >> >> >> chunrong
>      >> >> >> >> >> >> Managed Runtime Technology
Center, Intel
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >> On Sat, Dec 27, 2008 at 3:25
AM, Nathan Beyer <
>      >> >> ndbeyer@apache.org <mailto:ndbeyer@apache.org>
>      >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > I posted a comment about
this on the JIRA issue
>     - I think
>      >> >> this
>      >> >> >> is
>      >> >> >> >> >> >> > related to a class loading
problem I found a
>     few weeks
>      >> ago.
>      >> >> The
>      >> >> >> >> >> >> > ClassNotFoundError looked
familiar - I reduced
>     it to a
>      >> >> complex
>      >> >> >> >> >> >> > cyclical class dependency
that DRLVM couldn't load.
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > https://issues.apache.org/jira/browse/HARMONY-6020
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > On Thu, Dec 25, 2008
at 10:32 PM, chunrong lai
>      >> >> >> >> >> >> > <chunronglai@gmail.com
>     <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > > hi, colleagues:
>      >> >> >> >> >> >> > >    I'd like to update
my running status of
>     EUT35 with
>      >> you.
>      >> >> As
>      >> >> >> >> >> >> > > reported
>      >> >> >> >> >> >> > > in HARMONY-6062,
I have not been able to run
>     EUT35 with
>      >> >> >> Harmony
>      >> >> >> >> >> >> > > (although it
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > is
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > > fine to run EUT33
with it).
>      >> >> >> >> >> >> > >    The failure can
be reproduced with the
>     long java
>      >> command
>      >> >> >> line
>      >> >> >> >> >> >> > > option
>      >> >> >> >> >> >> > > "java -jar
>      >> >> >> >> >> >> > >
>      >> >> >> >> >> >> > >
>      >> >> >> >>
>      >> >>
>     eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.200.v20080825-1800.jar
>      >> >> >> >> >> >> > > -application
>     org.eclipse.test.uitestapplication -data
>      >> >> >> workspace
>      >> >> >> >> >> >> > > -dev
>      >> >> >> >> >> >> > > bin
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >>
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>     formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultForm
>      >> >> >> >> >> >>
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >>
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>      >atter,d:\eclipse-testing\eclipse\org.eclipse.jdt.text.tests.JdtTextTestSui
>      >> >> >> >> >> >> >te.xml
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > > -testPluginName
org.eclipse.jdt.text.tests
>     -className
>      >> >> >> >> >> >> > > org.eclipse.jdt.text.tests.JdtTextTestSuite
>     -os win32
>      >> -ws
>      >> >> >> win32
>      >> >> >> >> >> >> > > -arch
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > x86".
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > > I also attached
the output file in the JIRA,
>     where I
>      >> guess
>      >> >> the
>      >> >> >> >> root
>      >> >> >> >> >> >> > > cause are from some
Harmony jar file constrains,
>      >> "!MESSAGE
>      >> >> >> >> Missing
>      >> >> >> >> >> >> > > Constraint: Bundle-RequiredExecutionEnvironment:
>      >> >> JavaSE-1.6".
>      >> >> >> >> >> >> > >    Another interesting
point is that after
>     the test case
>      >> >> had
>      >> >> >> >> >> >> > > successfully runed
(so the configuration
>     phase has been
>      >> >> >> finished)
>      >> >> >> >> >> >> > > with
>      >> >> >> >> >> >> > > RI (with above command),
it would be no
>     problem for
>      >> Harmony
>      >> >> to
>      >> >> >> >> run
>      >> >> >> >> >> >> > > it
>      >> >> >> >> >> >> > > again. This
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > somehow
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > > supports our guess
of some verification
>     failures in the
>      >> >> >> >> >> >> > > configuration
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > phase.
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > > On Thu, Dec 18,
2008 at 8:37 PM, chunrong lai
>      >> >> >> >> >> >> > > <chunronglai@gmail.com
>     <mailto:chunronglai@gmail.com>>
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > >> I am running
the tests, not finished yet.
>      >> >> >> >> >> >> > >>
>      >> >> >> >> >> >> > >> Thanks.
>      >> >> >> >> >> >> > >>
>      >> >> >> >> >> >> > >>
>      >> >> >> >> >> >> > >> On Wed, Dec
17, 2008 at 9:28 PM, Tim Ellison
>      >> >> >> >> >> >> > >> <t.p.ellison@gmail.com
>     <mailto:t.p.ellison@gmail.com>
>      >> >> >> >> >> >> > >
>      >> >> >> >> >> >> > >wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > >>> Are you
looking at this Chunrong?
>      >> >> >> >> >> >> > >>>
>      >> >> >> >> >> >> > >>> Tim Ellison
wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > chunrong
lai wrote:
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >>
  So far Harmony has only EUT3.3 in
>     testing. It
>      >> looks
>      >> >> >> like
>      >> >> >> >> it
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >>
is
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > time
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> to
>      >> >> >> >> >> >> > >>>
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >>
include EUT3.4 now. Your
>     suggestions/comments are
>      >> >> >> welcome.
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > Skip
3.4 and go straight to the 3.5
>     stream tests
>      >> [1].
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > It
would be prudent to test using the latest
>      >> milestone
>      >> >> >> build
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > first
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > [2],
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > but
if we want to remain current then
>     catching any
>      >> >> issues
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > earlier
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > in
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > the
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > integration
builds would be the thing to do.
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > How
about running then using the Apache
>      >> infrastructure,
>      >> >> >> which
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > would
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > give
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > us
better control of the jobs and insight
>     into the
>      >> >> >> failures?
>      >> >> >> >> >> >> > >>> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > [1]
>     http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > [2]
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >>
>      >> >> >>
>      >> >>
>      >>
>     http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/S-3.5M3-200810301917/
>      >> >> >> >> >> >> >index.php
>      >> >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > Regards,
>      >> >> >> >> >> >> > >>> > Tim
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >> > --
>      >> >> >> >> >> > Gregory
>      >> >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >
>      >> >> >> >> >
>      >> >> >> >>
>      >> >> >> >
>      >> >> >>
>      >> >> >
>      >> >>
>      >> >
>      >>
>      >
> 
> 

I run eut 3.5M4 on Ubuntu 7.10 with latest classlib and IBM vme, but it 
hang on test suit "coreruntime". From file 
org.eclipse.core.tests.runtime.AutomatedTests.txt, there are lots of 
exceptions, almost is:

org.eclipse.core.tests.internal.runtime.LogSerializationTest$TestException

	at 
org.eclipse.core.tests.internal.runtime.LogSerializationTest.getInterestingStatuses(LogSerializationTest.java:152)

	at 
org.eclipse.core.tests.internal.runtime.LogSerializationTest.getInterestingMultiStatuses(LogSerializationTest.java:136)

	at 
org.eclipse.core.tests.internal.runtime.LogSerializationTest.testDeepMultiStatus(LogSerializationTest.java:186)

	at java.lang.reflect.AccessibleObject.invokeV(AccessibleObject.java:207)

	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:258)

	at junit.framework.TestCase.runTest(TestCase.java:164)

	at junit.framework.TestCase.runBare(TestCase.java:130)

	at junit.framework.TestResult$1.protect(TestResult.java:106)

	at junit.framework.TestResult.runProtected(TestResult.java:124)

	at junit.framework.TestResult.run(TestResult.java:109)

	at junit.framework.TestCase.run(TestCase.java:120)

	at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:230)

	at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:225)

	at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:230)

	at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:225)

	at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:230)

	at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:225)

	at org.eclipse.test.EclipseTestRunner.run(EclipseTestRunner.java:354)

	at org.eclipse.test.EclipseTestRunner.run(EclipseTestRunner.java:206)

	at 
org.eclipse.test.CoreTestApplication.runTests(CoreTestApplication.java:35)

	at org.eclipse.test.CoreTestApplication.run(CoreTestApplication.java:31)

	at java.lang.reflect.AccessibleObject.invokeL(AccessibleObject.java:215)

	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:277)

	at 
org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppContainer.callMethodWithException(EclipseAppContainer.java:574)

	at 
org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:195)

	at 
org.eclipse.equinox.internal.app.MainApplicationLauncher.run(MainApplicationLauncher.java:32)

	at 
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)

	at 
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79)

	at 
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:366)

	at 
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:177)

	at java.lang.reflect.AccessibleObject.invokeL(AccessibleObject.java:215)

	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:277)

	at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:550)

	at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:505)

	at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1237)

	at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1213)

	at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:30)

and the last one is:

!ENTRY org.eclipse.equinox.p2.reconciler.dropins 4 0 2009-01-15 15:53:37.129

!MESSAGE

!STACK 0

org.osgi.framework.BundleException: The bundle could not be resolved. 
Reason: Missing Constraint: Require-Bundle: 
org.eclipse.equinox.p2.touchpoint.eclipse; bundle-version="1.0.0"

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolverError(AbstractBundle.java:1391)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolutionFailureException(AbstractBundle.java:1375)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:305)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.resume(AbstractBundle.java:362)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.resumeBundle(Framework.java:1084)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.resumeBundles(StartLevelManager.java:550)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.incFWSL(StartLevelManager.java:457)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.doSetStartLevel(StartLevelManager.java:243)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.dispatchEvent(StartLevelManager.java:438)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager.dispatchEvent(EventManager.java:219)

	at 
org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager$EventThread.run(EventManager.java:329)

Does anyone have clues about this?


-- 
Best Regards,
Regis.

Mime
View raw message