harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sian January" <sianjanu...@googlemail.com>
Subject Re: [testing] Classlib tests don't generate full report
Date Thu, 08 May 2008 12:38:07 GMT
I have 56GB free so I don't think it's that.  It's had 2 hours now so I
might kill it and re-run it with more memory to see if that helps.


On 08/05/2008, Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com> wrote:
>
> Hello Sian,
> If you don't have enough space on your hard drive, then report
> generation might be *very* slow. Otherwise, no idea.
>
> Thanks!
>
> On Thu, May 8, 2008 at 4:00 PM, Sian January <sianjanuary@googlemail.com>
> wrote:
> > I'm trying to do some testing for M6, but for some reason although
> running
> >  the classlib tests works, it then doesn't generate the report at the
> end.
> >  I've left it for over an hour, so I don't think it's just being
> slow.  Has
> >  anyone seen this before, or can anyone suggest a workaround so that I
> can
> >  see what the failures are?
> >
> >  Thanks,
> >
> >  Sian
> >
> >  --
> >  Unless stated otherwise above:
> >  IBM United Kingdom Limited - Registered in England and Wales with number
> >  741598.
> >  Registered office: PO Box 41, North Harbour, Portsmouth, Hampshire PO6
> 3AU
> >
>
>
>
> --
> With best regards,
> Alexei
>



-- 
Unless stated otherwise above:
IBM United Kingdom Limited - Registered in England and Wales with number
741598.
Registered office: PO Box 41, North Harbour, Portsmouth, Hampshire PO6 3AU

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message