harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Deakin <oliver.dea...@googlemail.com>
Subject Re: [testing] Classlib tests don't generate full report
Date Thu, 08 May 2008 12:44:29 GMT
That's odd, mine ran through with no problems just now - it only took 25 
minutes on my machine. Perhaps you could try generating the short report 
and see if this works? IIRC adding -Dshort.report=true to the command 
line should do the trick.

Regards,
Oliver

Sian January wrote:
> I have 56GB free so I don't think it's that.  It's had 2 hours now so I
> might kill it and re-run it with more memory to see if that helps.
>
>
> On 08/05/2008, Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com> wrote:
>   
>> Hello Sian,
>> If you don't have enough space on your hard drive, then report
>> generation might be *very* slow. Otherwise, no idea.
>>
>> Thanks!
>>
>> On Thu, May 8, 2008 at 4:00 PM, Sian January <sianjanuary@googlemail.com>
>> wrote:
>>     
>>> I'm trying to do some testing for M6, but for some reason although
>>>       
>> running
>>     
>>>  the classlib tests works, it then doesn't generate the report at the
>>>       
>> end.
>>     
>>>  I've left it for over an hour, so I don't think it's just being
>>>       
>> slow.  Has
>>     
>>>  anyone seen this before, or can anyone suggest a workaround so that I
>>>       
>> can
>>     
>>>  see what the failures are?
>>>
>>>  Thanks,
>>>
>>>  Sian
>>>
>>>  --
>>>  Unless stated otherwise above:
>>>  IBM United Kingdom Limited - Registered in England and Wales with number
>>>  741598.
>>>  Registered office: PO Box 41, North Harbour, Portsmouth, Hampshire PO6
>>>       
>> 3AU
>>     
>>
>> --
>> With best regards,
>> Alexei
>>
>>     
>
>
>
>   

-- 
Oliver Deakin
Unless stated otherwise above:
IBM United Kingdom Limited - Registered in England and Wales with number 741598. 
Registered office: PO Box 41, North Harbour, Portsmouth, Hampshire PO6 3AU


Mime
View raw message